Головна Новини Зірки шоу бізнес "НеАнгели" розпалися
commentss НОВИНИ Всі новини

"НеАнгели" розпалися

Співачки продовжать виступати на закритих заходах в колишньому складі

5 березня 2021, 02:30
Поділіться публікацією:

Юрій Нікітін, продюсер групи, оголосив про розпад групи. За словами Нікітіна, обидві солістки пішли в сольне плавання. Про це він заявив в своєму коментарі для ТСН.

"НеАнгели" розпалися

НеАнгели (фото з відкритих джерел)

Як розповів керівник проекту — рішення не було спонтанним, воно визрівало декілька місяців. Продюсер групи не братиме участі в сольній кар'єрі своїх підопічних.

"Основний момент в тому, що дівчата все це час ростуть, вони не стоять на місці. Початок сольних кар'єр — це неминучість, і я це розумію і приймаю. Тому їх перехід з дуетного формату в формат сольних кар'єр — абсолютно закономірна історія", — прокоментував ситуацію Юрій Нікітін.

Як також розповів продюсер групи, у дівчат всередині колективу не дуже легкі відносини між собою, що теж стало поштовхом для розпаду групи.

Відомо, що дует продовжить виступати на закритих вечірках, але зникне з великої сцени.

Нагадаємо, стало відомо про смерть відомої американської співачки Мері Вілсон, яка входила до складу групи The Supremes. Її серце перестало битися на 76-му році життя. Джерело повідомляє, що знаменитість раптово померла в своєму будинку в Лас-Вегасі вчора, 8 лютого. Причина її смерті на цей час не повідомлена громадськість. Про трагічну подію розповів публіцист зірки. Мері Вілсон відома як одна з творців музичного гурту The Supremes. У 15-річному віці вона разом з Дайаной Росс і Флоренс Баллард організувала групу і вони стали виступати в Детройті. Згодом колектив здобув популярність і нових фанатів. Незабаром The Supremes стали вважати однією з найуспішніших жіночих музичних груп.

Рідні співачки відзначають, що досі не можуть повірити в те, що вона померла. Колеги Мері Вілсон також висловили свої співчуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини