Головна Новини Зірки шоу бізнес Ніколь Кідман знялася у фотосесії для обкладинки журналу DuJour
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніколь Кідман знялася у фотосесії для обкладинки журналу DuJour

В Америці зима, а в Австралії літо – я офіційно дівчина з подвійною півкулею, вважають Ніколь Кідман

24 грудня 2021, 06:37
Поділіться публікацією:

Австралійська актриса, співачка та лауреат премії "Оскар" 2003 року Ніколь Кідман з'явилася на обкладинці журналу про стиль життя DuJour. Про це повідомляє Ніколь Кідман на своїй офіційній сторінці у Instagram.

Ніколь Кідман знялася у фотосесії для обкладинки журналу DuJour

Актриса(фото з відкритих джерел)

В Америці зима, а в Австралії літо – я офіційно дівчина з подвійною півкулею. Дякую DuJour Media за те, що показали мене у своєму зимовому випуску”, – зазначає акторка у повідомленні під публікацією. Для Ніколь підібрали образи від Valentino, Alexander McQueen та Dolce&Gabbana. Фотографії виконав іранський фотограф Макс Абадян.

В інтерв'ю для журналу DuJour Кідман, розповідає про ролі та перетворення в кінострічках. Також лауреат премії "Оскар" ділиться спогадами та досвідом набутим за час роботи у кіноіндустрії.

Нагадаємо, 53-річна актриса Ніколь Кідман несподівано розповіла про свої стосунки та розлучення з колишнім чоловіком, актором Томом Крузом. До цього моменту зірка ніколи не коментувала представникам ЗМІ про своє розлучення та шлюб. Про це повідомляє Fox News. У 2001 році новина про розлучення пари шокувала громадськість та фанатів зірок. За словами Кідман, розлучитися запропонувала саме вона. Вона заявила, що завжди намагалася бути відкритою. Вона досі намагається так жити. Акторка зізналася, що у шлюбі з Томом Крузом вона все частіше була настороженою, а іноді зірці було боляче. Актори познайомилися на знімальному майданчику фільму "Дні грому". У 1990 році зірки побралися. У шлюбі вони прожили понад 10 років, а потім подали на розлучення.

"Коментарі" поінформували про те, що Ніколь Кідман стала новою особою відомого глянцю. Популярна акторка, зірка фільмів "Степфордські дружини" та "Інші" Ніколь Кідман прикрасила обкладинку модного глянцю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини