Головна Новини Зірки шоу бізнес Німецьке місто змінює назву на честь Тейлор Свіфт
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецьке місто змінює назву на честь Тейлор Свіфт

Співачка Тейлор Свіфт має настільки великий вплив, що на честь неї перейменують місто у Німеччині.

10 липня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Німецьке місто Гельзенкірхен змінить назву на честь американської співачки Тейлор Свіфт. Його тимчасово перейменують на Свіфткірхен, щоб підтримати тур співачки Eras Tour, в рамках якого Свіфт виступить 17, 18 і 19 липня в Гельзенкірхені.

Німецьке місто змінює назву на честь Тейлор Свіфт

Американська співачка Тейлор Свіфт. Фото з відкритих джерел

Фанатка Тейлор Свіфт Алешані Вестгофф запропонувала меру Гельзенкірхена Карін Вельге тимчасово змінити назву міста на Свіфткірхен, що з німецької приблизно перекладається, як церква Свіфт. Голова Гельзенкірхена подякувала за пропозицію та прийняла її.

Шанувальники Тейлор Свіфт, яких називають свіфтіз, з ентузіазмом відреагували на таку ініціативу та виготовили знаки з написом "Свіфткірхен" на яких зображено фіолетовий портрет популярної співачки.

Крім тимчасового перейменування Гельзенкірхена, місцева влада також вирішила надати місце для Тейлор Свіфт на Алеї слави у місті разом із місцевими видатними особами, такими як футбольний тренер Руді Ассауер та письменниця Ільза Кібгіс. Крім того, у Гельзенкірхені почав рух трамвай "Тейлор Свіфт".

Усі білети на 70-тисячний стадіон Veltins-Arena на усі три дні концерту 17-19 липня було розпродано за кілька тижнів до його початку. 

Тейлор Свіфт – американська співачка, авторка пісень, продюсерка та лауреатка 14 премій Ґреммі. Багаторазова рекордсменка Книги рекордів Гіннеса. Вважається однією з найуспішніших виконавців в історії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярний український курорт Славське перейменували

Також "Коментарі" писали про Ілона Маска, який запропонував Вікіпедії мільярд доларів, якщо вона змінить назву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини