Головна Новини Зірки шоу бізнес Олена Шоптенко показала запальний танець на пляжі в Туреччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Шоптенко показала запальний танець на пляжі в Туреччині

У Олени Шоптенко ніколи не було проблем із зайвою вагою, оскільки вона стежить за своїм харчуванням

28 липня 2021, 05:43 comments1326
Поділіться публікацією:

Український хореограф і переможниця першого сезону шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко показала ролик, знятий на відпочинку в Туреччині. Артистка захопила пластикою і чудовою фігурою. У крайній день відпустки за кордоном зірка записала відео і виклала на своїй сторінці в Інстаграм, на якому ефектно танцює на пляжі в бікіні. У ролику знаменитість в жовтому купальнику і накидці показала кілька па на тлі мальовничого пейзажу. Артистка захопила розкішною фігурою.

Олена Шоптенко показала запальний танець на пляжі в Туреччині

Олена Шоптенко (фото з відкритих джерел)

"Я прекрасно перезавантажилась! Пора танцювати додому!", — написала вона.

Зі свого боку, передплатники оцінили і танці, і фігуру, і пластичність Шоптенко.

У Олени ніколи не було проблем із зайвою вагою, оскільки вона стежить за своїм харчуванням, а також багато рухається. Але у відпустці вона дала собі трохи відпочити і зізналася, що погладшала.

"Ті два кг тиснуть на совість, то шило в одному місці не дає спокою, але вже хочеться додому. Але я знаю точно, що потім буду дуже шкодувати, що так думала", — зізналася Олена Шоптенко

Нагадаємо, відома українська танцівниця стала героєм нового випуску "Слава". У своєму інтерв'ю вона розповіла чимало неймовірних подробиць про своє життя, але всіх шанувальників страшно цікавило, чи дійсно вона така серйозна і сувора, який здається? Тоді Олена і зізналася, що вона навчилася максимально контролювати, а іноді навіть приховувати свої емоції. Вона додала, що в деяких ситуаціях їй це тільки на користь, а іноді людина зовсім не може зрозуміти, що вона хотіла сказати. Хореограф розповіла, що в дитинстві терпіла знущання своїх однокласників, тому в дорослому житті їй простіше зберігати дистанцію і якусь відстороненість від усіх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини