Головна Новини Зірки шоу бізнес Ольга Сумська відверто зізналася, за яку помилку досі дорікає її старша дочка
commentss НОВИНИ Всі новини

Ольга Сумська відверто зізналася, за яку помилку досі дорікає її старша дочка

Ольга Сумська відверто зізналася, за що старша дочка ображається на неї

17 серпня 2021, 09:20 comments1281
Поділіться публікацією:

Відома українська актриса Ольга Сумська зізналася, що її старша дочка Антоніна найбільше боїться повторити її ж помилку, коли через те, що робота виходила на перший план, часу на заняття дочкою практично не залишалося. Доводилося чимось жертвувати, але в підсумку діти своїх образ не забувають. Як передає видання "Коментарі", про це Ольга Сумська розповіла у відвертому інтерв'ю програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна".

Ольга Сумська відверто зізналася, за яку помилку досі дорікає її старша дочка

Ольга Сумска с дочкою Антоніною. Фото: Instagram

Актриса зізналася, що дуже дорожить тими годинами, які вдається провести разом зі своїми дітьми. Дві дочки вже живуть своїм життям і дуже зайняті. Старша має свою сім'ю і купу справ, а молодша вся в навчанні, заняття в університеті забирають багато часу. Отже, при такому ритмі життя зібратися дуже складно, постійно у когось не виходить. Тому тими митями, які все ж трапляються, доводиться дуже дорожити й цінувати їх. Ольга Сумська зізналася, що зараз особливо цінує кожну хвилину, проведену з рідними.

"Коли ми збираємося разом, я обіймаю дівчат — мені дуже подобається їх обійняти, поцілувати, тому що ми так рідко зустрічаємося", — зазначила Ольга Сумська.

Актриса зізнається, у старшої дочки Антоніни досі в душі зачаїлася образа на неї за те, що протягом довгих 10 років, коли вона росла, то нею займалися бабуся і дідусь, оскільки у батьків-акторів катастрофічно не вистачало часу. За словами Ольги Сумської, тепер її дочка заявляє, що зі своїми дітьми так поводитися точно не буде.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ольга Сумська скаржиться на "погрози та мати" від прихильників Тимошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини