Головна Новини Зірки шоу бізнес Оприлюднено акторський склад другого сезону «Відьмака»
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднено акторський склад другого сезону «Відьмака»

Зараз представники стрімінгової платформи не поспішають презентувати тизери

23 березня 2021, 04:32
Поділіться публікацією:

Продакшен Netflix, який знімає серіал "Відьмак" книзі польського письменника Анджея Сапковського, розкрив акторський склад другого сезону.

Оприлюднено акторський склад другого сезону «Відьмака»

Відьмак (фото з відкритих джерел)

Шпигуна Сигізмунда Дійкстра зіграє Грем МакТавіш. Жрицю і цілительку Неннеке — Аджоа Андо. Роль Філіппи Ейльхарт отримала Кессі Клер. Детективів Кодрінера і Фенна зіграють Саймон Келлоу і Ліз Карр. Ріенсома зіграє Кріс Фултон. Кевін Дойл зіграє роль Баліана, — персонажа, якого немає в книгах.

Також стало відомо, що в другому сезоні наставника ведьмаков Весеміра зіграє Кім Бодніа. Також в зйомках задіяні Безіл Айденбенц (Ескель), Пол Булліон (Ламберт) і Ясен атура (Коен). Крістофер Хівью зіграє зверненого в чудовисько Нівеллен. Чародійку Францеска Фіндабаір зіграє актриса Месія Сімсон.

Нагадаємо, Netflix опублікував на своєму YouTube каналі промо "Відьмака" до новорічних свят. Ролик назвали "Святкова різанина", що відповідає тематиці популярного серіалу. Але, потрібно уточнити, що промо не демонструє кадри з нового сезону. Насправді нове відео — це нарізка з відомих сцен з першого сезону з додаванням комп'ютерної графіки. На монтажі домалювали різдвяні атрибути, прикраси і коробки з подарунками. Таким способом творці шоу привітали шанувальників з наступаючим Різдвом.

Творці шоу повідомляють, що в другому сезоні актори повернуться до виконання своїх ролей: Генрі Кавілл зіграє Відьмака, Аня Чалотра — Йенніфер, Фрейя Аллан — Цири і Джої Бейті перетвориться на Лютик. Всупереч пандемії коронавірусної інфекції, зйомки нового сезону тривають.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини