Головна Новини Зірки шоу бізнес Осадча та Горбунов відзначили лляне весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Осадча та Горбунов відзначили лляне весілля

Катя Осадча народилася в 1983 році в Києві. Телеведуча вийшла заміж за колегу Юрія Горбунова незадовго до народження сина Івана

4 лютого 2021, 00:57
Поділіться публікацією:

Телеведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов відзначили четверту річницю весілля. Творчий дует щасливі не тільки в зірковому тандемі на сцені, а й у шлюбному союзі. Про це повідомила Катя Осадча, зізнавшись дружину в кохання на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Осадча та Горбунов відзначили лляне весілля

Катерина Осадча та Юрій Горбунов (фото з відкритих джерел)

"Щаслива, що в цей день чотири роки тому, сказала тобі так. До золотого весілля ще далеко, але сьогодні наша лляне весілля і нехай буде ще багато разів по чотири. Люблю тебе", - йдеться в повідомленні любительки капелюшків.

Весілля Осадчої і Горбунова пройшла досить скромно, оскільки на момент розпису Катерина була вагітною. На сьогоднішній день сім'я телеведучих — приклад і джерело натхнення для багатьох українців.

"Це ще так мало! А скільки всього було! А скільки ще буде! Люблю тебе, моя Катя! Дякую за Івана! — написав у відповідь Горбунов.

Катя Осадча народилася в 1983 році в Києві. Телеведуча вийшла заміж за колегу Юрія Горбунова незадовго до народження сина Івана.

Нагадаємо, на своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала знімок, на якому стоїть у себе на кухні, в руках у неї таця з апетитною запеченої качкою і картоплею. Свій пост вона підписала жартівливо: "Перші святкові застілля. Тепер треба терміново винайти рецепт, як є і не товстіти". Відомо, що в будинку Катерини Осадчої і Юрія Горбунова часто бувають гості, а напередодні свят їх стало ще більше.

Для домашнього застілля зірка обрала білу сукню з вишивкою, об'ємними рукавами і відвертим декольте. Шикарний наряд створила українська дизайнерка Юлія Магдич, на сайті його вартість становить 1 420 доларів (понад 40 тисяч гривень).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини