Головна Новини Зірки шоу бізнес П'ять знаменитих пар, чиї стосунки розпочалися в кадрі та продовжились у житті
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять знаменитих пар, чиї стосунки розпочалися в кадрі та продовжились у житті

Хто знає про кохання «як у кіно», якщо не актори? Особливо якщо їхня романтична історія зародилася на знімальному майданчику

18 липня 2024, 16:35
Поділіться публікацією:

У світі кінематографа не рідкість, коли екранні романи переростають у реальні почуття. У цій статті ми розглянемо п'ять відомих випадків, коли актори, які зіграли закохані пари у фільмах, продовжили свої стосунки і поза знімальним майданчиком.

П'ять знаменитих пар, чиї стосунки розпочалися в кадрі та продовжились у житті

Кохання без кордонів: коли актори знаходять один одного на знімальному майданчику

1. Бен Аффлек і Дженніфер Лопес — "Гіглі"

Фільм "Гіглі" (2003 рік), незважаючи на провал у критиків та глядачів, став початком відносин Бена Аффлека та Дженніфер Лопес. Їхня пристрасть зародилася під час роботи над фільмом і незабаром переросла у справжній роман, який тривав кілька років. Після тимчасового розставання, вони об'єдналися майже через два десятиліття і підтвердили свої відносини в 2021 році, довівши, що справжнє кохання може пережити випробування часом.

П'ять знаменитих пар, чиї стосунки розпочалися в кадрі та продовжились у житті - фото 2

2. Анджеліна Джолі та Бред Пітт – "Містер і місіс Сміт"

Зйомки фільму "Містер і місіс Сміт" (2005 рік) стали початком одного з найгучніших голлівудських романів між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом. Хімія між акторами була настільки очевидною, що призвела до початку відносин, які тривали багато років, включаючи шлюб та виховання спільних дітей до їхнього розлучення у 2016 році.

П'ять знаменитих пар, чиї стосунки розпочалися в кадрі та продовжились у житті - фото 3

3. Рейчел Макадамс і Райан Гослінг — "Щоденник пам'яті"

Фільм "Щоденник пам'яті" (2004) став культовим для багатьох шанувальників романтичного жанру. Рейчел Макадамс і Райан Гослінг, які зіграли головні ролі, утворили пару і життя. Їхні стосунки, хоч і були нестабільними і пережили кілька розривів, показали, що пристрасть на знімальному майданчику може перейти у реальне життя.

П'ять знаменитих пар, чиї стосунки розпочалися в кадрі та продовжились у житті - фото 4

4. Кіт Харінгтон та Роуз Леслі – "Гра престолів"

"Гра престолів" не тільки стала одним із найзнаменитіших серіалів початку XXI століття, а й місцем, де зародилися реальні почуття між Кітом Харінгтоном та Роуз Леслі. Їхні персонажі в серіалі пережили безліч випробувань, як і актори у реальному житті, які в результаті одружилися у 2018 році.

П'ять знаменитих пар, чиї стосунки розпочалися в кадрі та продовжились у житті - фото 5

5. Пенелопа Крус та Хав'єр Бардем – "Вікі Христина Барселона"

Фільм Вуді Аллена "Вікі Христина Барселона" (2008 рік) подарував глядачам не лише захоплюючий сюжет, а й став початком стосунків між Пенелопою Крус та Хав'єром Бардемом. Їхнє кохання, що почалося на знімальному майданчику, призвело до шлюбу в 2010 році і народження дітей.

П'ять знаменитих пар, чиї стосунки розпочалися в кадрі та продовжились у житті - фото 6

Ці приклади показують, як тісно переплетені життя акторів зі своїми ролями, і як іноді кіно стає реальністю, переносячи почуття персонажів у життя виконавців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини