Головна Новини Зірки шоу бізнес П'ять знаменитостей, яких звільнили прямо під час зйомок
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять знаменитостей, яких звільнили прямо під час зйомок

Деякі знаменитості примудрялися пересваритися з усією групою

8 грудня 2020, 17:30
Поділіться публікацією:

Зйомки фільму — процес складний, тривалий і відповідальний. Перед продюсерами і режисерами кінокартини стоїть непросте завдання, яке стосується правильного відбору акторів. Представляємо список зірок, яким вдалося отримати роль у фільмі, але вони примудрилися все зіпсувати.

П'ять знаменитостей, яких звільнили прямо під час зйомок

Меган Фокс (кадр з фільму "Трансформери")

Меган Фокс — Роузі Хантінгтон-Уайтлі

П'ять знаменитостей, яких звільнили прямо під час зйомок - фото 2

Під час перегляду третьої частини "Трансформерів" багато глядачів засмутилися, коли не побачили у фільмі сексуальну Меган Фокс. Виявилося, що актриса посварилася з режисером, назвавши його "Гітлером". Після таких слів її відразу звільнили, а її місце зайняла приваблива Роуз Хантінгтон-Уайтлі.

Річард Гір — Перрі Кінг

П'ять знаменитостей, яких звільнили прямо під час зйомок - фото 3

У 25-річному віці Річард Гір отримав роль в драмі "Лорди Флетбуша" і все б склалося добре, якби актор за короткий період часу не встиг поскандалити практично з усією знімальною групою і побитися з колегами-акторами. Після такої поведінки красунчику Гіру вказали на двері й замінили його на Перрі Кінга.

Енн Хетеуей — Кетрін Хайгл

П'ять знаменитостей, яких звільнили прямо під час зйомок - фото 4

Голлівудська зірка Енн Хетеуей у 2006 році отримала головну роль в комедії "Трішки вагітна" і приступила до роботи. Але як тільки зйомки стартували, вона дізналася, що в фільмі буде сцена пологів і актриса відмовилася брати в ній участь. Енн посварилася з режисером і покинула майданчик. В результаті її замінила Кетрін Хайгл.

Жан-Клод Ван Дамм — Кевін Пітер Холл

П'ять знаменитостей, яких звільнили прямо під час зйомок - фото 5

У молодому віці Жан-Клод Ван Дамма запросили на роль у фільмі "Хижак", де він повинен бути зіграти інопланетну істоту. Але через 2 дні зйомок актор почав проявляти невдоволення і скаржитися на свій костюм, а ще на додачу побив одного з каскадерів. І в підсумку роль Хижака зіграв Кевін Пітер Холл.

Наталі Портман — Клер Дейнс

П'ять знаменитостей, яких звільнили прямо під час зйомок - фото 6

Красуня Наталі Портман також була звільнена, але без скандалу. Вона була затверджена на роль у фільмі "Ромео + Джульєтта", де повинна була скласти компанію Леонардо Ді Капріо. Але актриса була занадто мініатюрною та маленького росту, тому не зовсім гармонійно виглядала зі своїм напарником. В результаті її замінили на Клер Дейнс.

Фото: © eastnews

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які голлівудські зірки стали знаменитими зовсім випадково.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини