Головна Новини Зірки шоу бізнес Пародист Зеленського в «Кварталі» розповів, чому ніколи не «мочитиме» президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Пародист Зеленського в «Кварталі» розповів, чому ніколи не «мочитиме» президента

Пародист із "Кварталу 95" пояснив, чому ніколи не буде прикро жартувати про Зеленського

11 листопада 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Комедійний актор-пародист студії "Квартал 95" Юрій Великий заявив, що він ніколи не дозволить собі образливих жартів над Володимиром Зеленським, бо вважає останнього своїм наставником. Щоб краще передати своє ставлення до Володимира Зеленського, актор зазначив, що ніколи не наважився б жартувати над своїми батьками, які подарували йому життя, також ніколи не наважиться насміхатися з Володимира Зеленського. Як передає видання "Коментарі", про це Юрій Великий розповів в інтерв'ю Олесі Бацман.

Пародист Зеленського в «Кварталі» розповів, чому ніколи не «мочитиме» президента

Юрій Великий. Фото: telekritika.ua

Юрій Великий зазначив, що у комедіантів, пародистів є список тем, які не можна висміювати. Актор зазначив, що він особисто намагається уникати жартів на тему війни, смерті.

Щодо комедійних номерів у "Кварталі", де висміюється влада, то Юрій Великий зазначив, що він особисто не пропонує теми з жорсткою критикою президента, хоча іноді Зеленського і доводиться виставляти в не дуже доброму світлі.

Пародист запевнив, що жорсткий гумор над Зеленським для нього є "червоною лінією", за котру він ніколи не переступить. Свою позицію актор пояснив тим, що вважає Володимира Зеленського більше, ніж президентом країни. За словами Великого, він виріс, як актор саме за безпосередньої участі Зеленського.

"Це, знаєте, все одно, що зараз мої тато і мама кимось стануть, хтось їх критикуватиме, і я повинен піти і разом з усіма їх критикувати", — зазначив актор.

Він додав, що президента Зеленського сьогодні багато людей критикує, часто необґрунтовано і він не хоче приєднуватися до їхньої компанії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Зеленський висловив подяку Порошенку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини