Головна Новини Зірки шоу бізнес Переможницею конкурсу «Міс Невада» вперше стала трансгендерна дівчина
commentss НОВИНИ Всі новини

Переможницею конкурсу «Міс Невада» вперше стала трансгендерна дівчина

Каталунья зізналася, що її успіх викликав неоднозначну реакцію

3 липня 2021, 01:42 comments1034
Поділіться публікацією:

Каталунья Енрікез, 27-річна переможниця конкурсу краси "Міс Невада". Вона — перша трансгендерна дівчина, яка отримала це звання в штаті.

Переможницею конкурсу «Міс Невада» вперше стала трансгендерна дівчина

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Як пише Daily Mail, дівчина вже п'ять років бере участь в конкурсах краси і, за її зізнанням, часто піддається дискримінації не тільки за гендерною ознакою. А ще тому, що вона не є уродженкою Штатів — в 10 років Каталунья переїхала з Філіппін разом з сім'єю. На одному з конкурсів, розповідає дівчина, її навіть просили показати документи і довідку від лікаря, коли дізналися, що вона трансгендер.

У скарбничці титулів Каталунья — "Королева Каліфорнії", "Королева США 2016", Super Sireyna WWUSA, "Міс Срібний штат" і "Королева Всесвіту" (титул, що присуджується на міжнародному конкурсі краси для трансгендерних дівчат).

Каталунья зізналася, що її успіх викликав неоднозначну реакцію: друзі підтримали її, а користувачі інтернету почали ображати.

"Зазвичай ми думаємо, що участь в конкурсах — це для жінок, стрункі, високі і мають хороші зуби, але я не просто тіло, я також людина, яка відчуває проблеми з психічним здоров'ям, і я борець. Я виросла в бідності і мені довелося прокладати свій власний шлях. у багатьох жінок такі ж історії, і я думаю, що ми повинні підкреслювати саме це, а не фокусуватися виключно на красі", — пише дівчина в своєму есе для видання Newsweek.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kataluna Enriquez (@mskataluna)

29 листопада дівчина вирушить в Оклахому, щоб поборотися за титул "Міс США". Каталунья — перша Трансгендерна дівчина, яка братиме участь в національному етапі конкурсу. Якщо вона отримає там перемогу, то поїде на "Міс Всесвіт", де стане другою трансгендерною учасницею в історії конкурсу. Першою була Анхела Понсе, "Міс Іспанія 2018".

Нагадаємо, будь-яка дівчина мріє виглядати бездоганно, і це можливо за допомогою нехитрих процедур, які допоможуть позбутися від видимих недоліків шкіри і швидко поліпшити свій зовнішній вигляд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини