Головна Новини Зірки шоу бізнес Пересадка волосся та ботокс: хто зі знаменитостей змінив свою зовнішність
commentss НОВИНИ Всі новини

Пересадка волосся та ботокс: хто зі знаменитостей змінив свою зовнішність

Знамениті чоловіки, які вдалися до пересадки волосся та інших пластичних операцій

2 вересня 2024, 14:37
Поділіться публікацією:

Сучасні стандарти краси диктують свої правила як для жінок, але й чоловіків. Сьогодні все більше знаменитостей звертаються до послуг пластичних хірургів та косметологів, щоб зберегти молодість та привабливість. Серед них – засновник Telegram Павло Дуров, підприємець та засновник SpaceX Ілон Маск, футболіст Кріштіану Роналду, актор Сільвестр Сталлоне та колишній футболіст Девід Бекхем. Розглянемо докладніше, які процедури вони пройшли і як змінилися їхні зовнішності.

Пересадка волосся та ботокс: хто зі знаменитостей змінив свою зовнішність

Хто зі знаменитостей робив пересадку волосся та пластичні операції

Павло Дуров: секрет молодості засновника Telegram

Павло Дуров, відомий як засновник соціальної мережі "ВКонтакте" та месенджера Telegram, також не залишився осторонь трендів на підтримку молодості. Незважаючи на свій порівняно молодий вік, Дуров, за чутками, вдавався до різних косметичних процедур для покращення своєї зовнішності.

Серед обговорюваних втручань — пересадка волосся. Фотографії, зроблені в різні роки, показують помітне поліпшення лінії росту волосся, що вказує на можливість пересадки. Косметологи також припускають, що Дуров міг використовувати ін'єкції ботоксу для усунення мімічних зморшок та покращення загального стану шкіри.

Пересадка волосся та ботокс: хто зі знаменитостей змінив свою зовнішність - фото 2

Ілон Маск: новий образ мільярдера

Ілон Маск, відомий своїми амбітними проектами в галузі космосу та технологій, також пройшов через низку косметичних процедур. На початку 2000-х років, коли Маск тільки-но починав свою кар'єру підприємця, його лінія зростання волосся помітно відступила. Однак сьогодні у нього густа і рівна шевелюра, що виразно вказує на проведення пересадки волосся.

Процедура пересадки, ймовірно, була виконана в декількох етапах з використанням найсучасніших методів, таких як фолікулярна екстракція (FUE), що дозволило досягти природного вигляду та уникнути помітних шрамів.

Пересадка волосся та ботокс: хто зі знаменитостей змінив свою зовнішність - фото 3

Кріштіану Роналду: не лише футбол, а й зовнішній вигляд

Кріштіану Роналду, один із найуспішніших футболістів сучасності, завжди був у центрі уваги не лише через свої спортивні досягнення, а й завдяки зовнішньому вигляду. Португальський футболіст не приховує свого звернення до пластичних хірургів. Роналду зізнався в тому, що робив ринопластику, що змінило форму його носа і зробило обличчя більш гармонійним. З іншого боку, загальновідомо, що він використовує різні косметичні процедури підтримки свого зовнішнього вигляду.

Пересадка волосся та ботокс: хто зі знаменитостей змінив свою зовнішність - фото 4

Сильвестр Сталлоне: зірка бойовиків та пластичних операцій

Сильвестр Сталлоне, відомий своїми ролями у фільмах "Роккі" та "Рембо", також вдавався до послуг пластичної хірургії. На відміну від деяких своїх колег, Сталлоне ніколи не приховував, що пройшов через низку косметичних процедур. Серед них – підтяжка обличчя та вік, що допомогло актору зберегти його характерний мужній вигляд, незважаючи на вік.

Пересадка волосся та ботокс: хто зі знаменитостей змінив свою зовнішність - фото 5

Пластична хірургія та косметологія давно перестали бути виключно жіночими привілеями. Все більше чоловіків, особливо тих, хто перебуває на увазі, вдаються до різних процедур для підтримки молодості та покращення зовнішності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини