Головна Новини Зірки шоу бізнес Після розриву з Дзідзьо - збулася мрія Славії
commentss НОВИНИ Всі новини

Після розриву з Дзідзьо - збулася мрія Славії

Для цього їй довелося переїхати до Хмельницького, щоб розпочати співпрацю з місцевою філармонією

12 серпня 2021, 01:35
Поділіться публікацією:

Співачка Slavia (Ярослава Хома) після розлучення з чоловіком — відомим виконавцем DZIDZIO (Михайлом Хомою) змогла здійснити давню мрію — заспівати з симфонічним оркестром. Для цього їй довелося переїхати до Хмельницького, щоб розпочати співпрацю з місцевою філармонією.

Після розриву з Дзідзьо - збулася мрія Славії

І ось 11 серпня відбулося довгоочікуваний виступ з прем'єрою нової пісні.

Відео Slavia показала в Instagram, зазначивши, що диригент Тарас Демчишин сам написав їй з Японії.

Нагадаємо, Колишня дружина співака Михайла Хоми (Дзідзьо) Славія, розлучення якої супроводжувався сутичками та скандалами, заінтригувала фоловерів фотографією з загадковим хлопцем, який стояв поруч зі співачкою спиною до об'єктиву. Дане фото вона опублікувала в своєму сторіз в Instagram і підписала загадковим текстом: "Рідна душа", — і дівчина поставила сердечко поруч біля підпису. Однак незабаром таємниця була розкрита — на фотографії з Ярославою стояв її брат, чемпіон з карате. Співачка назвала його гордістю сім'ї.

Також вона написала, що вони з молодшим братом дуже схожі. І не тільки зовні. Нещодавно стало відомо, що співачка SLAVIA і український артист Михайло Хома, більш відомий шанувальникам як Дзідзьо, вирішили розлучитися після 20 років стосунків. Дружина виконавця зізналася, що тривалий час перебувала в його тіні, вона підтримувала кар'єру коханого і займалася будинком, але в один момент зрозуміла, що втрачає себе. SLAVIA розповіла, що ризикнула розпочати сольну кар'єру, наперекір те, що її чоловік був проти. Судячи з усього, на цьому тлі у них і почали виникати розбіжності. Співачка також зазначила, що намагалася врятувати шлюб, тому що для неї на першому місці завжди були сімейні цінності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини