Головна Новини Зірки шоу бізнес Подобається-не подобається – Росія розширюється: Петросян знущанно пожартував про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Подобається-не подобається – Росія розширюється: Петросян знущанно пожартував про Україну

У мережі Євгена Петросяна розкритикували за поганий гумор

3 січня 2023, 13:15 comments1464
Поділіться публікацією:

Російський комік Євген Петросян на "Блакитному вогнику" в Росії відзначився безглуздими жартами про Україну та президента Володимира Зеленського.

Подобається-не подобається – Росія розширюється: Петросян знущанно пожартував про Україну

Євген Петросян. Фото: з відкритих джерел

З келихом у руці пропутинський блазень почав розповідати пропагандистські байки про те, що це, виявляється, не Росія розпочала повномасштабну війну проти України, Захід спровокував росіян, адже намагався розвалити Росію, не подумавши про те, що у будові світу Росія – конструкція, що несе. І додав: "Так, панове, тож подобається-не подобається — Росія розширюється".

Старий комік також розповідав про те, що Європа замерзає і навіть не миється, бо не має ні газу, ні гарячої води. А ось у Росії цього добра повно, тому, виявляється, у Росії жити комфортно у кожному будинку.

Також Петросян безглуздо пожартував про президентів України: "Про Україну скажу лише одне: при владі кондитера Порошенка жити українцям було не солодко, а при владі коміка Зеленського – не смішно".

Користувачі мережі емоційно відреагували на "жарти" Петросяна. Хтось запропонував відправити його на смітник, а хтось назвав його продажною хворою людиною. При цьому більшість коментарів були в дусі, що на Петросяна погано дивитися, бо він втратив колишню вправність.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як війна відобразилася на економіках України, Європи, Росії – що чекатиме у майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія активно готується до чергової ракетної атаки: у ЗСУ розповіли, коли це може статися і чому через погоду росіянам доводиться чекати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини