Головна Новини Зірки шоу бізнес Полякова ризикує потрапити в черговий скандал: цього разу вона дала оцінку іншій зірковій колезі
commentss НОВИНИ Всі новини

Полякова ризикує потрапити в черговий скандал: цього разу вона дала оцінку іншій зірковій колезі

Артистка висловилася на адресу співачки Камалії

11 лютого 2021, 10:42
Поділіться публікацією:

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка є членом журі розважального шоу "Маска", може опинитися в центрі ще одного скандалу, передає ТСН.

Полякова ризикує потрапити в черговий скандал: цього разу вона дала оцінку іншій зірковій колезі

Оля Полякова - фото з відкритих джерел

Під час чергового випуску телешоу, Полякова висловилася на адресу відомої співачки Камалії. Коли зіркове журі обговорювало одну з кандидатур героя, Дзіздьо припустив, що під маскою може ховатися Камалія. На що Полякова рішуче йому заперечила і пояснила, чому на сцені не може бути знаменита блондинка:

"Камалія? Та ну, вона здорова, цицькаста, з ногами товстими. А ця?", — висловилася артистка.

Сама Камалія на таку оцінку своєї зовнішності поки не відреагувала.

Нагадаємо, що напередодні Оля Полякова висловилася на адресу співачки Тіни Кароль, назвавши її "плакальницею на похоронах". Інцидент стався в ефірі того ж шоу. Це стривожило користувачів, тому після виходу телепрограми, вона поспішила публічно вибачитися перед колегою, сказавши, що під своїм висловом мала на увазі сумний репертуар Тіни Кароль.

Сама ж Кароль у своєму Instagram звернулася до Полякової та зазначила, що та мала рацію у своїх висловлюваннях. Зірка підкреслила, що буде плакати все життя по своєму чоловікові, який помер у 2013 році.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що нещодавно українська артистка Оля Полякова розповіла, що думає про мовну закон, який набрав чинності 16 січня. На цей раз Оля Полякова розмовляла чистою українською мовою, попри те, що зазвичай використовує російську. Жінка висловила підтримку новому закону, який зобов'язує всіх постачальників послуг в Україні спілкуватися з клієнтами виключно державною мовою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини