Головна Новини Зірки шоу бізнес Помер мопс-зірка Instagram Норм
commentss НОВИНИ Всі новини
18 листопада 2021, 06:09
Поділіться публікацією:

На 10-му році життя помер мопс Норм, який став відомим у мережі через яскраві фотографії з подорожей, які робив його власник — фотограф Джеремі Віч. Про це Віч повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Помер мопс-зірка Instagram Норм

Зірка Instagram Норм - фото з відкритих джерел

“У понеділок, 15 листопада, Норм мирно пішов із життя у нашому будинку. Мені дуже важко записати те, що я відчуваю, тому я написав листа Норму”, — написав Джеремі.

У своєму листі він подякував Нормі, своєму найкращому другу за те, що він був поруч.

“Моє життя порожнє без тебе, друже. Не мати тебе тут тяжко. Я сумую за цим твоїм кучерявим хвостиком. Мені не вистачає спілкування з тобою, прогулянок, спільних фотографій. Мені не вистачає тих дрібних шумів, які ти завжди видаєш. Разом ми зробили дивовижні речі та створили чудові спогади", – пише він.

Віч узяв Норма у 2012 році, коли цуценяті було 8 тижнів. Чи не щодня він фотографував свого собаку.

Нагадаємо, чоловік застрелив товариша під час полювання. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції Донецької області. Пригода сталася 17 жовтня поблизу села Новогнатівка, що в районі Волновахи. Двоє місцевих чоловіків із рушницями вийшли на полювання в районі, який не віднесений до мисливських угідь. Відомо, що 59-річний мисливець під час пострілу з рушниці випадково потрапив до 63-річного чоловіка. Причину трагедії з'ясовуватиме слідство. Від вогнепального поранення місцевий мешканець помер. Товариша покійного затримали поліцейські та допитали. У прес-службі кажуть, що вбивство трапилося випадково. Слідчі районного відділу поліції вилучили мисливські рушниці на місці події. Зброю відправили на експертизу. Попередня кваліфікація події – вбивство. За фактом порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Чоловіку оголосять про підозру.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини