Головна Новини Зірки шоу бізнес Популярна українська співачка сказала, коли закінчиться війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна українська співачка сказала, коли закінчиться війна

Оля Полякова назвала дату закінчення війни: співачка впевнена у мирному майбутньому України вже через рік.

сьогодні, 10:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Відома українська співачка Оля Полякова поділилася оптимістичним прогнозом щодо закінчення війни в Україні. В інтерв'ю для шоу "20:23" Жені Яновича вона назвала конкретну дату – 26 жовтня 2025 року, коли, на її думку, буде мир в Україні.

Популярна українська співачка сказала, коли закінчиться війна

Українська співачка Оля Полякова. Фото з відкритих джерел

Оля Полякова в інтерв’ю розповіла, що планує великий сольний концерт у Палаці спорту в Києві на наступний рік і переконана, що до того часу війна в Україні закінчиться.

"100% буде мир! 26 жовтня 2025 року буде мир. Якщо не закінчиться війна, то можете мене впіймати", – сказала Полякова, чим підкреслила свою впевненість у прогнозі щодо закінчення війни. 

Співачка також згадала, що її попередні публічні передбачення про завершення війни не виправдалися. Проте, як зазначила Полякова, вона відчуває сильну впевненість саме у цій новій даті.

Нагадаємо, що співачка у листопаді 2023 року заявила, що виявила у себе деякі магічні здібності. Тоді Оля Полякова впевнено сказала, що Путін вмер і його немає в живих. Крім того, артистка прогнозувала, що війна в Україні закінчиться весною 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про віцепрезидентку США Камалу Гарріс, яка дала прогноз на війну в Україні, де пророкує перемогу Путіну. За її словами, такий сценарій можливий у тому випадку, якщо Дональд Трамп стане президентом США. 

Також "Коментарі" писали про "потужний" прогноз військового оглядача Олега Жданова щодо закінчення війни в Україні. У серпні 2023 року Жданов заявив, що День Незалежності України у 2024 році українці будуть святкувати у мирній країні, а війна закінчиться до травня 2024 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини