Головна Новини Зірки шоу бізнес Порнозірка Лана Роудс зачарувала фанатів новими фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Порнозірка Лана Роудс зачарувала фанатів новими фото

Нещодавно Лана Роудс постала перед шанувальниками у досить елегантному образі

12 червня 2021, 05:35 comments52180
Поділіться публікацією:

Колишня актриса з фільмів для дорослих Лана Роудс стала блогера, але не відмовилася від ефектних образів. І нові знімки красуні викликали захват у фанатів.

Порнозірка Лана Роудс зачарувала фанатів новими фото

Дівчина (фото з відкритих джерел)

24-річна американська модель і колишня зірка фільмів з рейтингом 18 Лана Роудс зараз активно працює над своєю сторінкою в соціальній мережі Інстаграм. Там за Амар Мепл (справжнє ім'я Лани) стежать майже 15 мільйонів шанувальників. Незважаючи на досить коротку кар'єру в індустрії кіно для дорослих, вона встигла зібрати власну величезну фан-базу. А зараз дівчина регулярно радує публіку пікантними фото, впорядкування файлів і просто кадрами зі своїх буднів.

Порнозірка Лана Роудс зачарувала фанатів новими фото - фото 2

Нещодавно Лана постала перед шанувальниками у досить елегантному образі, примірявши шовкове плаття з ефектним вирізом. Така стримана сексуальність припала до душі передплатникам дівчата, тому за короткий час знімки зібрали по мільйону лайків і тисячі коментарів з компліментами.

Порнозірка Лана Роудс зачарувала фанатів новими фото - фото 3


Як повідомляли раніше і Відомо українська ведуча Леся Никитюк порадувала своїх шанувальників свіжими фотографіями. У своєму Instagram вона виклала знімок в яскравому вбранні, який зібрав безліч приємних коментарів. Влітку Леся проводила чимало часу у своїх батьків, в рідному Хмельницькому. У заміському будинку знайшлася достатня кількість місця, щоб влаштувати там не одну фотосесію. А останню відома ведуча вирішила провести разом зі своїми племінницями, і пухнастим другом по імені Рафік.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Життя змусило дійти до цього дна": Могилевська розповіла про сам складний період у житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тато

12 червня 2021, 11:21

Такая себе швабра.


Новини