Головна Новини Зірки шоу бізнес Повалій розповіла, як її врятувала Росія, а "сво" стало спасінням
commentss НОВИНИ Всі новини

Повалій розповіла, як її врятувала Росія, а "сво" стало спасінням

Зрадниця продовжує поширювати російську пропаганду, розповідючи, як їй важко жилося в Україні

27 березня 2024, 15:38
Поділіться публікацією:

Як інформує портал "Коментарі", співачка Таїсія Повалій, яка публічно підтримує політику російського диктатора Володимир Путіна, заявила, що вторгнення Росії в Україну подарувало їй шанс на життя. Свої відвертості запроданка озвучила в програмі російського пропагандиста Бориса Корчевнікова. Співачка продемонструвала, що вона не тільки гарна співачка, але й талановита актриса, адже відверто на камеру побідкалася, як почувалася безпорадною під час Помаранчевої революції і що це дуже вдарило по її стану.

Повалій розповіла, як її врятувала Росія, а "сво" стало спасінням

Таїсія Повалій. Фото з відкритих джерел

Співачка пожалілася на те, що в неї був дуже важкий період 2016 року, але "її витягла Москва".

"Мене витягла Москва, мене витягла Росія. Я брала участь в усіх програмах (російських – ред.) і це мене врятувало", — заявила Таїсія Повалій.

Також вона підтвердила, що 24 лютого 2022 року разом із сином Денисом перебувала в Москві, куди "з сумочкою і в шубі" прилетіла на знімання програми. Цей збіг зрадниця називає "провидінням". Також новоспечена росіянка заявила, що "сво" стало для неї спасінням.

"Для мене це було як спасіння. Ця ситуація с "сво". Я зрозуміла, що мене рятують. У мене є шанс на життя. У мене виросли крила. Багато людей думають, що я весела. А я радію життю. Я радію, що я жива. Що це свавілля в… на Україні, воно може закінчитися", — заявила виконавиця.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Таїсія Повалій називає себе "російською українкою". Вона також наголошує, що визначає свою місію – об'єднати дві держави, бо, ніби в України та Росії "одна культура".

"Я хочу випустити україно-російський альбом. Там будуть і українські, і російські пісні. Ви знаєте, це моя місія. Я ж російська українка. Я радянсько-російська українка!"- повідомила Таїсія Повалій, відповідаючи на запитання  одного з російських ЗМІ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини