Головна Новини Зірки шоу бізнес «Поза богомола», «Ноченька», «Гагаріна»: Мережа бурхливо обговорює оголене фото Тіни Кароль
commentss НОВИНИ Всі новини

«Поза богомола», «Ноченька», «Гагаріна»: Мережа бурхливо обговорює оголене фото Тіни Кароль

На фото Тіна Кароль з'явилася в образі, що нагадує її скандальний кліп на пісню «Ноченька»

16 грудня 2020, 11:39 comments1377
Поділіться публікацією:

Українська артистка Тіна Кароль розбурхала соціальні мережі звісткою про прем'єру нового альбому та вельми пікантним знімком. Фотографію співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram сьогодні, 16 грудня.

«Поза богомола», «Ноченька», «Гагаріна»: Мережа бурхливо обговорює оголене фото Тіни Кароль

Фото з відкритих джерел

Так, ювілейний реліз відбудеться вже 18 грудня. Як повідомила артистка, музичний спектакль "Ювілейний альбом" складається із знакових хітів за всю 15-ти річну історію кар'єри Тіни Кароль, запис яких відбувся під час її ювілейного туру.

"Live-виконання і мюзикловий жанр створюють атмосферу живого концерту, в якому співачка розповідає зі сцени вражаючу історію свого успіху", — йдеться в повідомленні.

Судячи з коментарів до цієї публікації, більшість шанувальників творчості Тіни Кароль дуже зраділи звістці про вихід нового альбому і з нетерпінням чекають прем'єри.

Багатьох коментаторів не на жарт вразило фото співачки,  на якому вона, як здається, зображена абсолютно оголеною. На пікантний знімок української зірки реагують неоднозначно.

Ось, про що пишуть в коментарях до публікації Тіни Кароль:

"Обкладинку Поліни Гагаріної нагадує"

"Ноченьку згадала"

"Обкладинку Playboy нагадує, але зовсім не обкладинку альбому, присвяченому 15-тій річниці співочої творчості"

"Ти шикарна!"

"І виглядає теж на 15. Розумничка!"

"Вау"

"Взагалі не розумію, ходіть ви вже всі голі, вже і так страшно включати М1 при дитині, чого прикриватися, показуйте всю себе на показ"

"Вибачте, але як богомол... або бабка... поза незрозуміла".

Як раніше повідомлялося, Тіна Кароль ефектно "поласувала" туфлею: відео викликало шквал коментарів у Мережі. Виявилося, що співачка запустила з одним з українських брендів власну лінійку взуття. Шанувальники прийшли у захват від відеоролика і назвали Тіну Кароль "взуттєвим маніяком".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини