Головна Новини Зірки шоу бізнес Притула покине пост ведучого в шоу «Де логіка»: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Притула покине пост ведучого в шоу «Де логіка»: в чому причина

Сергій Притула дотримав обіцянки перед шанувальниками

9 березня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

Відомий телеведучий Сергій Притула заявив, що назавжди покидає шоу "Де логіка", яке сьогодні, 9 березня, стартує на "Новому каналі". Шоумен зазначив, що перший випуск, у якому 15 епізодів буде останнім з його участю.

Притула покине пост ведучого в шоу «Де логіка»: в чому причина

Сергій Притула (фото з відкритих джерел)

Притула зізнався, що в січні на нього обрушилася хвиля критики через те, що він став ведучим нового проекту під назвою "Де логіка". Люди звинуватили телеканал в домовленостях з Росією, а самого телеведучого — в "зраді".

Шоумен спробував пояснити ситуацію і зазначив, що цікавився у представників каналу, чи є шоу "Де логіка" власною розробкою або купленим "форматом". Йому відповіли, що це "формат". Також його запевнили, що "Новий канал" не має ніяких домовленостей з російським "ТНТ", де транслюється подібний проект з такою ж назвою.

Після негативних висловлювань шанувальників Сергій Притула пообіцяв розібратися в ситуації й, якщо з'ясується, що шоу має зв'язок з Росією, він залишить посаду ведучого.

"15 випусків — це перший сезон цього шоу на Новому. Перший і останній з моєю участю в ньому, як ведучого. Як і обіцяв, у разі, якщо інформація про кінцевих бенефіціарів формату з російськими паспортами підтвердиться, ноги моєї в цьому шоу більше не буде. Так от, не буде", — написав телеведучий кілька годин тому.

Але багато користувачів мережі поцікавилися, чому Притула раніше не перевірив інформацію про бенефіціарів, а відзняв аж 15 випусків сезону.

"Там же йде шоу" Хто зверху? "," Інтуїція ", і т.д., жодне з яких не має "російської прописки". І той факт, що шоу йде на росТБ ніколи не означало, що це рос. формат. Блін, у них навіть "Поле чудес" крадене). Зараз заднім числом всі розумні почали питати "що не перевірив"! Перш за все ті, хто на ТБ не працює! ", — відповів телеведучий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Сергій Притула пояснив, чому не спілкується з Ольгою Фреймут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини