Головна Новини Зірки шоу бізнес Пугачова раптово повернулася до Росії: назвала причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Пугачова раптово повернулася до Росії: назвала причину

Пугачова пояснила своє повернення до Росії тим, що дітям потрібно готуватися до школи

28 серпня 2022, 12:40 comments2492
Поділіться публікацією:

Відома російська співачка Алла Пугачова розповіла чим планує займатися в РФ після повернення з-за кордону. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Примадонна російської естради розповіла російському ресурсу "Известия".

Пугачова раптово повернулася до Росії: назвала причину

Алла Пугачова. Фото: із відкритих джерел

Алла Пугачова наголосила, що приїхала до Росії вже давно. Насамперед повернення обумовлено тим, що дітям потрібно готуватися до 1 вересня, щоби піти до школи. Пугачова та Галкін прийняли рішення, що їхні діти ходитимуть до школи саме в Росії.

Варто зазначити, що сама Пугачова ніяк не афішувала своє повернення до Росії. Першим про це повідомив російський дизайнер Ігор Гуляєв, який оприлюднив відео із відомою співачкою. Пізніше концертний директор зірки Олена Чупракова підтвердила інформацію про повернення співачки.

Від'їзд Пугачової та Галкіна багато хто пов'язував із початком повномасштабної війни Росії проти України. зіркова родина одразу після 24 лютого виїхала до Ізраїлю. Пізніше їх також бачили у Юрмалі. Сама Алла Пугачова ніяк не коментувала дій путінського режиму і особисто Путіна, лише кілька разів висловлювалася на захист свого чоловіка Максима Галкіна, який з перших днів повномасштабної війни не приховував своєї позиції. Галкін публічно висловлює свою позицію, відверто засуджуючи Кремль за розв'язану війну проти України та за вбивства тисяч невинних людей. Максим Галкін також закликає світ підтримувати Україну, комік і телеведучий також опікується волонтерством, він допомагає постраждалим внаслідок російського вторгнення.

Поки що немає інформації, чи повернувся сам Галкін до Росії. Нині він на гастролях. У Росії його вже внесли до негласного "чорного списку" знаменитостей, які не підтримують криваву війну президента РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ворог задумав хитрість із псевдореферендумами: чому плани Кремля проваляться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

soska

28 серпня 2022, 23:06

CEKC Знaкoмствa - Здесь дают в попу и берут в рот без денег и отношений. Красивые и не очень, свободные и в отношениях все они хотят секса, все это анонимно и бесплатно. Регистрация Бесплатная, пользуйся ---- http://bit.do/golaya

Егор

28 серпня 2022, 17:25

Она что то точно знает! Похоже лилипутину осталось не долго, и по этому нет смысла из за него портить детям учебный год.


Новини