Головна Новини Зірки шоу бізнес Пугачова вже вдруге зібралася повертатися до Росії, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Пугачова вже вдруге зібралася повертатися до Росії, – ЗМІ

Через повномасштабне вторгнення РФ в Україну Примадонна з сім'єю поїхала до Ізраїлю, де вона постійно критикує кремлівський режим. Тому в її повернення до Росії слабо віриться

9 грудня 2022, 09:30
Поділіться публікацією:

У російських ЗМІ активно розганяється інформація, що відома російська співачка Алла Пугачова, гнана в Росії разом із чоловіком Максимом Галкіним, має намір знову повернутися на батьківщину на новорічні свята. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив відомий двійник Примадонни Данило Калатура, повідомляє "News.ru".

Пугачова вже вдруге зібралася повертатися до Росії, – ЗМІ

Алла Пугачова. Фото: із відкритих джерел

"У мене є інформація про те, що Алла Борисівна приїде до Москви на новорічні свята. Не знаю, скільки днів, але приїде", — стверджує Калатура.

При цьому він уточнив, що Пугачова є справжньою патріоткою Росії та дуже любить свою рідну країну. Нагадаємо, саму країну у своїх постах Примадонна не критикує, але вона нещадно "розносить" путінський режим та його поплічників, які підтримують жорстоку війну проти України.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Примадонна та її чоловік Максим Галкін висловилися проти війни і раптово стали небажаними персонами на РосТВ та багатьох заходах. Гастролі та концерти в РФ опинилися під забороною. Проте це не зупинило зіркового подружжя, вони й надалі продовжили прямо висловлювати свою позицію, протистаючи проти політики президента Росії Володимира Путіна.

Зіркове подружжя зараз живе в Ізраїлі разом з дітьми Лізою та Гаррі. Пугачова отримала паспорт цієї країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські десантники продовжують знищувати живу силу російських загарбників біля Бахмута, гатячи за позиціями росіян, філігранно потрапляючи прямо в ціль.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Москві лунають вибухи – масштабна пожежа у ТЦ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://news.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини