Головна Новини Зірки шоу бізнес Рекордні гонорари Голлівуду: найоплачуваніші актори
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекордні гонорари Голлівуду: найоплачуваніші актори

Найвищі гонорари в історії Голлівуду: список лідерів

10 червня 2024, 13:30
Поділіться публікацією:

Голлівуд відомий не лише своїми захоплюючими історіями та чудовою режисурою, а й астрономічними гонорарами, які іноді отримують його зірки. Розгляньмо докладніше п'ять випадків, коли гонорари досягли історичних максимумів.

Рекордні гонорари Голлівуду: найоплачуваніші актори

Які гонорари отримували зірки Голлівуду: топ-5 найбільших

1. Кіану Рівз — "Матриця" (наступні частини)  

Кіану Рівз став культовою фігурою у Голлівуді завдяки своїй ролі Нео у франшизі "Матриця". Після грандіозного успіху першого фільму Рівз підписав контракти на наступні частини, які не тільки включали значні гонорари, а й частку від прибутку кінопрокату. За деякими оцінками, загальний заробіток Рівза від другого та третього фільмів перевищив 250 мільйонів доларів, що стало можливим завдяки видатним касовим зборам фільмів та їхній популярності на світовому рівні.

Рекордні гонорари Голлівуду: найоплачуваніші актори - фото 2

2. Джек Ніколсон — "Бетмен" (1989)  

Джек Ніколсон, відомий своїми ексцентричними ролями, отримав один із найбільших гонорарів за роль Джокера у фільмі "Бетмен". Ніколсон не тільки виторгував собі велику початкову оплату, а й розумний відсоток від продажу товарів із символікою фільму та частину від касових зборів. В результаті його загальний заробіток становив близько 60 мільйонів доларів, що на той момент було безпрецедентною сумою для актора другорядної ролі.

Рекордні гонорари Голлівуду: найоплачуваніші актори - фото 3

3. Том Хенкс — "Форрест Гамп" (1994)  

Том Хенкс, який взявся за роль простодушного, але добросердого Форреста Гампа, вирішив ризикнути, знизивши свій гонорар в обмін на частку від касових зборів. Цей розрахунок виявився вірним, оскільки фільм отримав широке визнання і приніс Хенксу не лише Оскар, а й понад 70 мільйонів доларів гонорару, що робить його одним із найвищих оплачуваних акторів за одну роль.

Рекордні гонорари Голлівуду: найоплачуваніші актори - фото 4

4. Роберт Дауні-мол. – "Месники" (2012)  

Роберт Дауні-мл., що втілив на екрані образ Залізної людини, став обличчям кіновселеного Marvel і отримав за "Месників" гонорар, який у результаті становив близько 50 мільйонів доларів, враховуючи його частку від світових касових зборів. Цей гонорар став результатом не лише його таланту, а й унікальної популярності персонажа, який став одним із найулюбленіших у серії фільмів.

Рекордні гонорари Голлівуду: найоплачуваніші актори - фото 5

5. Сандра Буллок – "Гравітація" (2013)  

Сандра Буллок, яка виконала роль астронавта у науково-фантастичному трилері "Гравітація", також брала участь у ризикованій угоді, уклавши контракт, що передбачає відсоток від касових зборів. Фільм став касовим хітом, зібравши значні суми по всьому світу, і Буллок заробила приблизно 70 мільйонів доларів, що робить її однією з найоплачуваніших акторок за одну роль в історії.

Рекордні гонорари Голлівуду: найоплачуваніші актори - фото 6

Ці приклади показують, як унікальне поєднання таланту, популярності та стратегічного підходу до переговорів може призвести до створення історичних гонорарів у світі кіно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини