Головна Новини Зірки шоу бізнес Сцена – моє життя: Ані Лорак перервала мовчання в мережі та ще більше розлютила шанувальників
commentss НОВИНИ Всі новини

Сцена – моє життя: Ані Лорак перервала мовчання в мережі та ще більше розлютила шанувальників

У Instagram Кароліна закрила коментарі, а ось у Facebook – ні

20 вересня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну українська співачка Ані Лорак, яка живе та працює в Росії, не витримала вал критики на її адресу та видалила свою сторінку в Instagram. Зірку почали критикувати, що вона, незважаючи на те, що народилася та тривалий час жила в Україні, ніяк не окреслила своєї позиції щодо російської агресії. І ось, сподіваючись, що пристрасті вщухли, співачка знову з'явилася в мережі, де опублікувала пост про творчість і про те, чи живе сценою, без жодної згадки про війну в Україні. Зрештою, зірці знову довелося отримати порцію критики.

Сцена – моє життя: Ані Лорак перервала мовчання в мережі та ще більше розлютила шанувальників

Ані Лорак. Фото: Instagram

Останні півроку співачка працює виключно на російському ринку, дарує свою творчість росіянам, адже через сором'язливу позицію щодо війни в Україні її концерти скасовують за кордоном.

"Я заплющую очі і подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце переповнене любов'ю, болем, співчуттям, страхом, тривогою. Сцена – моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям з вами. Я співаю, поки мої пісні стосуються вашої душі", — відверто розповідала Лорак в Instagram і Facebook.

Ані Лорак сподівалася, що достатньо буде закрити можливість коментарів у Instagram, щоб позбутися настирливої критики, то не тут було, у Facebook виявилося чимало тих, хто готовий відверто висловитися про співачку-зрадницю. Їй згадали і те, що вона родом з України і те, що вона вже давно втратила обличчя та повагу.

"Їй однаково, вона думає про свою ж*пу", "Не буде їй ніколи прощення!", "Заплющила очі на Україну та український народ", — пишуть коментатори.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Туреччини Ердоган заявив про нову домовленість України та Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини