Головна Новини Зірки шоу бізнес Ще одна українська співачка отримала громадянство країни-агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна українська співачка отримала громадянство країни-агресора

Софія Тарасова ніяк не коментує злочинну війну проти своєї країни, в якій народилася та виросла

11 жовтня 2023, 15:44 comments2308
Поділіться публікацією:

Співачка Софія Тарасова, яка засвітилася в українському шоу-бізнесі завдяки участі у групі "ВІА Гра", набула російського громадянства. Незважаючи на те, що дівчина народилася та виросла у Києві, будувати кар'єру вона вирішила у країні-агресорі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповів ведучий Слава Дьомін. Однак він не уточнив, звідки в нього інформація.

Ще одна українська співачка отримала громадянство країни-агресора

Софія Тарасова. Фото: із відкритих джерел

"Те, що я знаю, — виявляється, Тарасова отримала російське громадянство і живе в Німеччині", — заявив Дьомін.

Варто зазначити, що Тарасова опинилась у компанії тих артистів, які за більш, ніж півтора роки повномасштабного російського вторгнення в Україну не промовили й слова, засуджуючи росіян. Артистка ніяк не висловилася за підтримку України і не засудила злочинний путінський режим.

Більше того, нещодавно Софія Тарасова випустила пісню російською мовою, яку виконала разом із Костянтином Меладзе. Також їй приписують роман із продюсером. Як розповів блогер Богдан Беспалов, Меладзе вже оцінив не лише вокальні дані Тарасової, а й її привабливу зовнішність ще 2021 року, коли вона прийшла до групи "ВІА Гра". У них почався роман, батьки молодшої майже на 40 років співачки були не проти їхніх стосунків. У світі шоу-бізнесу ходять чутки, що саме через це Меладзе розлучився із Вірою Брежнєвою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська актриса Наталія Варлей, яка з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, зайняла мовчазну позицію, тепер раптом прозріла і згадала, що вона ще раніше власними вухами чула від жителів Донбасу благання про те, їх захистила. Артистка заявила, що нібито двічі бувала на Донбасі до повномасштабного вторгнення та особисто спілкувалася з місцевими мешканцями Донбасу. Свою порцію російської пропаганди Варлей видала в інтерв'ю російському блогеру Манучарову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини