Головна Новини Зірки шоу бізнес Що відомо про переможницю проекту «Холостяк-11»
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відомо про переможницю проекту «Холостяк-11»

У 2015 році Анна Богдан отримала ступінь магістра, закінчивши Національний університет харчових технологій

22 травня 2021, 02:25
Поділіться публікацією:

Проект "Холостяк 11" дійшов до логічного кінця. Михайло Залівако вручив заповітну кільце Ганні Богдан. 28-річна Анна Богдан родом з Києва. Вона працює у сфері туризму і була моделлю.

Що відомо про переможницю проекту «Холостяк-11»

Анна Богдан (фото з відкритих джерел)

Відомо, що у 2015 році дівчина отримала ступінь магістра, закінчивши Національний університет харчових технологій. У Instagram Анни Богдан можна знайти безліч фото з різних країн: починаючи з Таїланду і закінчуючи Кіпром. Схоже, що Анна любить подорожі.

Дівчина хоче відправитися в Мексику на археологічні розкопки, побувати на фестивалі Burning Man, побачити все старовинні замки світу, побувати в Фінляндії, сходити в гості до Санта-Клауса, побачити північне сяйво. Її ідеал чоловіка: розумний, сміливий, активний, турботливий, порядна, з почуттям гумору.

Що відомо про переможницю проекту «Холостяк-11» - фото 2


Як повідомляли раніше одна з фіналісток проєкту Юлія Бельченко "Зайка" опублікувала в Instagram відео, на якому показала, як її готували до фінальної церемонії. У ролику дівчина з'явилася в білій обтягуючій сукні, розшитій паєтками, і з об'ємними воланами внизу. Волосся її були зібрані в гладкий високий пучок. У макіяжі акцент був зроблений на чорних стрілках. На шию і плечі їй повісили прикрасу з камінням. "Ранок нареченої. Розплющивши очі, я зрозуміла, що той самий довгоочікуваний і хвилюючий день настав. Не знаю, як описати це настрій — і радість, і тривога, і купа думок одночасно. В двері постукали, це була моя редактор з командою стилістів. вони раділи і переживали разом зі мною, за ці 3 місяці ми стали однією командою ", — написала Юлія.

За її словами, почалися приготування, зачіска, макіяж, сукня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини