Головна Новини Зірки шоу бізнес Сексуальна Летиція Каста знялася в купальниках для Marie Claire
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексуальна Летиція Каста знялася в купальниках для Marie Claire

У новій фотосесії Каста також з'явилася в стильних купальниках від преміальних брендів, серед яких Fendi і Dior

30 липня 2021, 02:08
Поділіться публікацією:

42-річна французька супермодель Летиція Каста взяла участь в зйомках нової літньої фотосесії. Знімки виявилися яскравими і дуже спокусливими. Летиція Каста, в першу чергу, модель. І дуже успішна. І крім цього, дівчина в кіно вона теж встигла залишити свій слід. Днями 43-річна зірка стала головною героїнею нового номера французького Marie Claire. Фото з'явилися в соціальній мережі Інстаграм журналу.

Сексуальна Летиція Каста знялася в купальниках для Marie Claire

Летиція Каста (фото з відкритих джерел)

Сексуальна Летиція Каста знялася в купальниках для Marie Claire - фото 2

У новому фотосеті Каста також з'явилася в стильних купальниках від преміальних брендів, серед яких Fendi і Dior. Фанати залишилися в захваті і від бікіні, і від ідеального образу Летиції. У коментарях під стильним фото вони пишуть сотні захоплюючих коментарів.

Знаменита французька модель Летиція Каста народила в четвертий раз 17 березня 2021. Зірка стала мамою хлопчика. Відзначимо, зірка виховує ще трьох дітей: 19-річну Сатин, 14-річного Орландо і 11-річну Афіну.

Нагадаємо, раніше Хайді Клум — аж ніяк не єдина супермодель, яка повернулася до роботи відразу ж після пологів; Летиція Каста стала і головною зіркою французького Vogue, знявшись відразу в трьох фотосесіях для нового, грудневого номера журналу. Фотосесії для паризького Vogue, зняті модними фотографами Мертом Аласом і Маркусом Піггот, присвячені різним модним брендам.

Перша, в похмурих осінніх тонах, дозволяє поглянути на останні новинки від Louis Vuitton: Летиція Каста в розкішних темних убраннях чимось нагадує Мадонну в її рекламної кампанії для аксесуарів французького бренду. Друга фотосесія стала справжньою одою французькому кутюр'є Ів Сен-Лорану, однією з найулюбленіших моделей і муз якого була Каста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини