Головна Новини Зірки шоу бізнес Сексуальний гравець в покер показала гаряче відео в бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексуальний гравець в покер показала гаряче відео в бікіні

37-річна американська фотомодель і професійний гравець в покер Сара Джин Андервуд активно веде свою сторінку в Інстаграм

8 червня 2021, 04:50 comments1117
Поділіться публікацією:

Популярна модель Сара Андервуд, яку називають найпривабливішим гравцем в покер, розбурхала мережі пікантним відео в крихітному купальнику.

Сексуальний гравець в покер показала гаряче відео в бікіні

Сара Андервуд (фото з відкритих джерел)

37-річна американська фотомодель, блогер і професійний гравець в покер Сара Джин Андервуд активно веде сторінку в Інстаграм, де має армію шанувальників (90 млн підписників). Все тому, що дівчина регулярно публікує кадри з яскравих подорожей, а також ділиться своїми буднями в будиночку посеред лісу.

На особливу увагу заслуговують пікантні знімки, адже в цій блондинки немає комплексів щодо своїх форм. Тут навряд чи знайдеш тонну фотошопу, тому фанати з захопленням сприймають кожен пост Сари. Не виключенням стало і новеньке відео, на якому Андервуд насолоджується сонячною погодою в крихітному купальнику. Так рекламувати бікіні ще треба вміти.

Як повідомляли раніше  відома фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель знялася повністю без одягу. Так, популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже десятитисячної армії шанувальників черговими відвертими знімками.

Нагадаємо, супермодель Кендалл Дженнер вирішила розширити лайфстайл-імперію своєї сім'ї та оголосила про запуск власного бренду текіли. Це буде перший самостійний бізнес 25-річної красуні. Дівчина вирішила звернути свою увагу на виробництві алкогольних напоїв. У своєму Instagram-акаунті модель розповіла про запуск власної торгової марки текіли під назвою 818. Більш детально читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини