Сергій Бабкін здивував Мережу кардинальною зміною іміджу

Користувачам мережі дуже сподобався новий образ знаменитості

Відомий український співак Сергій Бабкін поділився з шанувальниками свіжим знімком, на якому з'явився в новому образі. Артист зробив коротку стрижку.

Так, в кадрі, який Сергій Бабкін опублікував в Instagram, співак позував сидячи в кріслі на відпочинку в Туреччині. Артист Бабкін постав перед передплатниками в чорній легкій сорочці, брюках з яскравим принтом і стильних сонцезахисних окулярах.

"Хочеш змінити життя - зміни життя! Стрижка тут ні до чого. Зміна стрижки - це лише зміна стрижки", - підписав знімок Бабкін.

Користувачам мережі дуже сподобався новий образ знаменитості. Багато хто залишив приємні коментарі під фото.

Як повідомляли раніше 42-річний український артист Сергій Бабкін, у якого недавно виявили рідкісне захворювання очей, прокоментував слова дружини Сніжани про його численні зради. На своїй сторінці в Instagram музикант опублікував фотографію своєї коханої, де вона позує в шкіряному піджаку на голе тіло, і підписав свій пост: "Одкровення". У ньому артист розповів, що ситуація зі зрадами змінила їхнє життя і розділила її на "До" і "Після". Сергій Бабкін зазначив, що вони з коханою знайшли сили, щоб заглянути глибоко всередину проблеми, і у них вийшло її розв'язати. Також артист анонсував вихід своєї нової пісні "Вона знає", яка буде присвячена цій історії. Багато шанувальників подякували артиста за одкровення і відзначили, щоб він беріг свою дружину, тому що не кожна зможе пробачити зраду. " Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Сергій Бабкін розповів про те, що врятувати і зберегти шлюб зі Сніжаною йому допоміг загадковий "господар", який жив разом з ними у квартирі.