Головна Новини Зірки персона Сергій Бабкін відреагував на слова дружини про його зради
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Бабкін відреагував на слова дружини про його зради

Сергій Бабкін зазначив, що максимально відвертий з фанатами

19 березня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

42-річний український артист Сергій Бабкін, у якого нещодавно виявили рідкісне захворювання очей, прокоментував слова дружини Сніжани про його численні зради.

Сергій Бабкін відреагував на слова дружини про його зради

Сергій Бабкін (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram музикант опублікував фотографію своєї коханої, де вона позує в шкіряному піджаку на голе тіло, і підписав свій пост: "Одкровення". У ньому артист розповів, що ситуація зі зрадами змінила їхнє життя і розділила її на "До" і "Після". Сергій Бабкін зазначив, що вони з коханою знайшли сили, щоб заглянути глибоко всередину проблеми й у них вийшло її розв'язати.

"Бабкін завжди максимально відкритий з вами! Переконаний, що роблю все правильно. Інтерв'ю не було заздалегідь сплановано! Все сталося раптово! ", — зазначив виконавець.

Також артист анонсував вихід своєї нової пісні "Вона знає", яка буде присвячена цій історії.

Багато шанувальників подякували артисту за одкровення і відзначили, щоб він беріг свою дружину, тому що не кожна зможе пробачити зраду. "Дивовижна жінка Сніжана", "Цінувати потрібно таку дружину", "Спасибі вам за відвертість", "Ви величезні молодці!", "Ви прекрасна пара", — відзначили фоловери.

Нагадаємо, що днями Сніжана Бабкіна розповіла про те, що чоловік зраджував їй з понад 100 жінками. І дізналася вона про це за допомогою сну, в якому її коханий стояв оголений, а навколо нього була величезна кількість ляльок Барбі, які не дають йому походу. Після такого сну, Сніжана вирішила відверто поговорити з чоловіком.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Сергій Бабкін розповів про те, що врятувати та зберегти шлюб зі Сніжаною йому допоміг загадковий "господар", який жив разом з ними у квартирі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини