Головна Новини Зірки шоу бізнес Сергій Притула розповів, який кар'єрний крок перевернув його сімейне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Притула розповів, який кар'єрний крок перевернув його сімейне життя

Сергій Притула не шкодує. що завершив виступи на великій сцені

1 лютого 2022, 08:40 comments1081
Поділіться публікацією:

Популярний український телеведучий, шоумен та комік Сергій Притула поділився з передплатниками у Instagram зворушливим фото з донечкою Соломією. Актор розповів, як зараз почувається щасливим, бо має достатньо вільного часу, щоби проводити його в колі рідних йому людей.

Сергій Притула розповів, який кар'єрний крок перевернув його сімейне життя

Сергій Притула. Фото: instagram

Сергій Притула зізнався, що завершення своєї участі у проекті "Вар'яті" принесло у його життя дві складові. По-перше, зазначає Сергій, сімейний бюджет трохи просів, бо фінансові надходження від концентрів та гастролей серйозно зменшились. Але є й друга похідна закінчення кар'єри у "Вар'ятах" – нарешті видалося достатньо часу, щоб проводити час з сім'єю.

Шоумен зазначив, якщо зважити все, то виходить, що довелося заплатити за те, що з'явилася можливість приділяти достатньо часу дружині та дітям.

Сергій Притула зазначив, що тепер він, як і більшість українців, може радіти таким простим речам, як забирати доньку з дитсадка, на що раніше не вистачало часу.

За словами актора, незабаром виповниться рівно 2 роки, як він перестав як комік виходити на сцену, але про такий свій крок не шкодує, бо в житті з'явилося нове свято, яке вдається проживати щодня.

Передплатники емоційно відреагували на таку посаду Сергія, підтримавши його рішення більше часу проводити із сім'єю.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Сергій Притула не знайшов собі місця в "Голосі", тож наважився на важливий крок – стати біля витоків 366-ї партії в Україні: політтехнолог Віктор Уколов розповів, звідки гроші на черговий політичний проект та яка його мета.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини