Головна Новини Зірки шоу бізнес Шість зіркових пар, які не сплять в одному ліжку (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість зіркових пар, які не сплять в одному ліжку (фото)

Том Круз в шлюбі з Кеті Холмс мав власний «снораторій», який дозволяв йому виспатися без сторонніх шумів

29 вересня 2020, 14:07
Поділіться публікацією:

Всім нам необхідний якісний сон, щоб відчувати себе продуктивно і бадьоро. І знаменитості в цьому плані теж не стали винятком. Серед представників шоу-бізнесу, виявляється, є ще кілька пар, які теж сплять окремо. Про це пише видання novosti-n.

Шість зіркових пар, які не сплять в одному ліжку (фото)

Сара Джессіка Паркер і Метью Бродерік. Фото: kinopesnya

Сара Джессіка Паркер і Метью Бродерік купили відразу два будинки, щоб жити окремо, але регулярно зустрічатися. Пізніше вони вирішили зробити спільну стіну, щоб з'єднати таким чином будинок, але час кожен проводить на своїй половині. Проте, у них дружна сім'я, і сімейні вечері давно стали традицією.

Шість зіркових пар, які не сплять в одному ліжку (фото) - фото 2

Королева Єлизавета II і принц Філіпп разом вже 73 роки, тому не дивно, що їм захотілося ночувати в різних кімнатах. Тим більше, що у багатьох британських сімей є така традиція: якщо хочеш виспатися — йди в свою спальню.

Шість зіркових пар, які не сплять в одному ліжку (фото) - фото 3

Хелена Бонем Картер і Тім Бертон вирішили не обмежуватися різними кімнатами, тому живуть в різних будинках. Їх особняк має два входи, де одна частина будинку — жіноче царство, а друга — "готична з купою дивних предметів і неоновим підсвічуванням підлоги".

Шість зіркових пар, які не сплять в одному ліжку (фото) - фото 4

Девід і Вікторія Бекхем впевнені в тому, якщо у кожного буде свій особистий простір, то такий шлюб буде щасливим і довгим. Не секрет, що Девід якийсь час живе в Лос-Анджелесі, поки Вікторія залишається в Англії.

Шість зіркових пар, які не сплять в одному ліжку (фото) - фото 5

Дональд і Меланія Трамп теж воліють спати окремо. У 2018 році стало відомо, що у Меланії є своя спальня, а коли подружжя їде кудись разом, то замовляє окремі номери в готелі.

Шість зіркових пар, які не сплять в одному ліжку (фото) - фото 6

Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак рік після весілля жили окремо заради дітей. Відомо, що у пари є четверо дітей від різних шлюбів, а Гвінет поділилася, що зовсім не вміє бути мачухою. Зараз сім'я живе разом, але актриса зізнається, що ідея окремого проживання їй набагато ближче.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Вільна каса!": знаменитості, які працювали в "МакДональдсі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини