Головна Новини Зірки шоу бізнес Шон Пенн вперше приїхав до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Шон Пенн вперше приїхав до України

Мета візиту поки невідома

16 листопада 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Американський актор Шон Пенн уперше приїхав до Києва. Мета візиту поки що невідома. Про це повідомив власник київської піцерії Леонід Остальцев у своєму профілі у Instagram. Актор уперше приїхав до України. Його також помітили під час прогулянки Інститутською у Києві. Згодом спільне фото із Пенном виклав Леонід Остальцев, додавши, що його заклад не вперше відвідують відомі люди.

Шон Пенн вперше приїхав до України

Шон Пенн - фото з відкритих джерел

“У нас були президенти, посли, міністри оборони та інші. Тому поява Шона Пенна є приємною і крутою, але вона не є "незвичною", — підкреслив Остальцев.

Нагадаємо, у столиці відбуваються зйомки хорор-фільму під назвою "The Chernobyl Fallout", повідомляє Оглядач. У фільмі знімається Ксенія Мішина та кілька акторів-іноземців. Режисер фільму – Василь Москаленко. В основі сюжету про паранормальні явища — пошук одного із зниклих чоловіків. В Україну приїжджає іноземка та розшукує тут свого брата-вченого, який зник у Чорнобильській зоні. Фільм знімають англійською мовою. Режисер каже, що в основі фільму лежить проблема наслідків Чорнобильської катастрофи. Кінострічку мають зняти протягом року та глядачі побачать її вже восени 2022 року. Сценарій фільму також коригував голлівудський сценарист Майк Маккі. Над фільмом працює бутікова кінокомпанія Hollywood Ukraine. Частково відомо про акторський склад фільму — актрису з Великої Британії Хлоя Луїза Буенса, актора Роба Фельдмана, Олега Драча, Кіру Подольську та Ксенію Мішину та самого Василя Москаленка.

Повідомляється, що проєкт THE CHERNOBYL FALLOUT був представлений на європейському кіноринку EFM у 2020 році у рамках Берлінського кінофестивалю Berlinale дистриб'юторською компанією FILM.UA Distribution.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

snovsvt

17 листопада 2021, 02:31

Говорячи про символізм АБС "Пікнік на узбіччі", не можна не зазначити наступний перелік з youtube kreosan: - ЗОНА ~ Чорнобильська Зона Відчуження; - Барбрідж "Стерв'ятник" ~ провідник Діма, був "прийнятий" при штурмі ЧЗВ на ЗАЗ; - Капитан Квотерблад ~ поліцейські ЧЗВ; - Суслік (ранєє Красавчік) Діксон ~ ютуб блогер Супер Сус; - Нунан ~ національні гвардійці з смт. Нові Петровці; - Доктор Кирил Панов ~ фантаст Вадим Панов "Таємне місто"; - Капітан Вілі Херцог ~ охоронці та працівники з ЧЗВ; - Мосол ~ провідник з землянкою з 4G; - Доктор Валентин Пільман ~ Сергій Григорович з GSC Game World; - Джеймс Катерфільд, М'ясник ~ "доктор Пі" Андрій Слюсарчук; - Діна Барбрідж ~ була з чоловіком при штурмі ЧЗВ на електродрезині; - Алоїз Макно ~ ютуб блогер Камрад; - Артур Барбрідж ~ ютуб блогер Креосан, реінкарнація електровинахідника Ніколи Тесли; - скупщики артефактів ~ ютуб блогери; - Креон-Мальтієць ~ провідник при штурмі ЧЗВ на електролодці; - "Золотий шар" ~ паранормальні істоти і їх паранормальна активність в ЧЗВ.


Новини