Головна Новини Зірки шоу бізнес Слава Камінська відверто розповіла про наркотики та алкоголь
commentss НОВИНИ Всі новини

Слава Камінська відверто розповіла про наркотики та алкоголь

За словами Славі Камінської, кокаїн для артиста - не більше ніж допінг, який допомагає зосередитися, прискорює мислення, але такий ефект триває недовго і потім будь-яка карета перетворюється на гарбуз

24 квітня 2021, 02:00
Поділіться публікацією:

Екс-учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська зізналася, що пробувала майже всі заборонені речовини. Заява прозвучала в інтерв'ю, яке співачка дала YouTube-каналі "Влада vs Влащенко". Так, виконавиця, відповідаючи на запитання ведучої, брала вона наркотики, дала позитивну відповідь, зазначивши, що вона давно в шоу-бізнесі.

Слава Камінська відверто розповіла про наркотики та алкоголь

Слава Камінська (фото з відкритих джерел)

"Я в шоу-бізнесі давно. Я все пробувала. Абсолютно все. Мені завжди було цікаво розкривати нову реальність, пізнавати якісь нові відчуття. Тому я пробувала все, тільки не кололась", — зізналася Слава.

За її словами, кокаїн для артиста — не більше ніж допінг, який допомагає зосередитися, прискорює мислення, але такий ефект триває недовго і потім будь-яка карета перетворюється на гарбуз.

"Всі ці серотонінові ями — це жахливо. Обмежена кількість хвилин задоволення заради того, щоб потім мучитися. У мене дуже важко проходили ці моменти після гулянь. Зібрати себе до купи було складно ", — зазначила артистка.

Однак вона запевнила, що на сцену під кайфом ніколи не виходила. Звичайно, були випадки, коли вона виступала "напідпитку", але під дією наркотиків жодного разу.

Нагадаємо, українська артистка нарешті розкрила подробиці свого особистого життя. Так, на своїй сторінці в соціальних мережах вона опублікувала милий знімок з котом, який демонструє, що у співачки відмінне почуття гумору. Як бачимо, замість залицяльника дівчина посадила поруч з собою домашнього улюбленця, який з радістю погодився скрасити самотній вечір своєї господині.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Слава Камінська розповіла про стосунки з колишнім. Співачка поділилася, що на цей час їх відносини складаються дуже добре, комфортно для них обох. Вона зізналася, що у неї дуже запальний характер і вона могла часто образитися без видимих на те причин. Але зараз все складається набагато інакше — Слава впевнена, що з досвідом до жінки приходить мудрість і правильне розуміння того, що відбувається.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини