Головна Новини Зірки шоу бізнес Слідом за MÉLOVIN: кого на сцені Atlas Weekend поцілував Потап (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Слідом за MÉLOVIN: кого на сцені Atlas Weekend поцілував Потап (ВІДЕО)

Під час вечірнього виступу Олексій Потапенко (Потап) поцілувався з екссолістом групи «Время и Стекло» Позитивом

7 липня 2021, 14:58
Поділіться публікацією:

Тема відкритості ЛГБТ-персон в Україні активно обговорюється кілька останніх днів. Початок цьому поклав відомий виконавець MELOVIN, який здійснив публічний камінг-аут під час виступу в перший день фестивалю Atlas Weekend. Як інформує Telegram-канал "Украина Сейчас", на хвилі хайпу після заяви колеги вирішили "виїхати" і Потап із Позитивом.

Слідом за MÉLOVIN: кого на сцені Atlas Weekend поцілував Потап (ВІДЕО)

Потап поцілував Позитива під час виступу. Фото: viva.ua

Одна з пісень закінчилася пропозицією Позитиву "чому б і не спробувати" від Потапа. Співаки на кілька секунд торкнулися губ один одного, після чого всіляко спробували зобразити огиду до того, що відбулося.

Цікаво, що, за інформацією фанатів, присутніх на виступі, слідом за цим була фраза від Потапа про те, що "натуралів залишилося занадто мало, тому скоро час буде організовувати парад".

Зрозуміло, співаки вирішили просто пожартувати, однак нарвалися на негатив відразу із декількох сторін. Люди, які підтримують права ЛГБТ-спільноти, а також шанувальники MELOVINа, котрий розкрився як бісексуал, розкритикували подібний вчинок, вважаючи його негідним для медіаособистостей. Поборники традиційних цінностей же сприйняли поцілунок Потапа і Позитива як особисту образу.

"Піарники дешеві", "Пацани, якщо у вас раптом з'явиться бажання тра*нути один одного після цього відео, то це не пропаганда спрацювала, а ви латентні", "Ох як забомбило, ось і повилазили справжні пі***аси, яких турбує тільки те, що в інших в ліжку відбувається", — пишуть користувачі Мережі в коментарях під відео.

Цікаво, що деякі люди тут же нагадали виступ 2016 року, в яких дружина Потапа Настя Каменських і ексколега Позитива Надя Дорофєєва також поцілувалися під час виступу.

"Пригадується мені тут Каменських і Дорофєєва, вони там норм зализали одна одну, і нічого, все ходили та говорили, як круто", — підкреслив юзер m.p.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що не так давно ще одна з країн Євросоюзу вирішила узаконити одностатеві партнерства. Права жителів якої держави хочуть розширити, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що ЛГБТ-українці отримали дозвіл на участь в одній із раніше заборонених для них медичних процедур. Подробиці — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now/12531
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини