Головна Новини Зірки шоу бізнес Соловйов з істерикою накинувся на Пугачову через її повернення в Росію: співачка відповіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Соловйов з істерикою накинувся на Пугачову через її повернення в Росію: співачка відповіла

Раніше Соловйов впав в істерику через повернення Пугачової до Росії

1 вересня 2022, 15:02 comments17993
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", телеведучий Володимир Соловйов, який вирвався на перше місце в умовному рейтингу головних пропагандистів Кремля, не знаходить собі спокою через повернення до Росії співачки Алли Пугачової. Так пропагандист в одній зі своїх передач заявив, що зірка повернулася до Росії, бо в неї гроші закінчилися і тепер треба було б внести ясність щодо війни в Україні.

Соловйов з істерикою накинувся на Пугачову через її повернення в Росію: співачка відповіла

Алла Пугачова. Фото: з відкритих джерел

Соловйов зазначив, що Пугачова пояснила своє повернення на Батьківщину як те, що їй потрібно влаштовувати дітей до школи. Ось тільки Соловйов вважає таке пояснення зірки обманом, із чим не готовий миритися, оскільки справжня причина повернення Пугачової, впевнений телеведучий, зовсім у іншому.

Пропагандист обурився тим, що Пугачова не реагує те що, що заявляє її чоловік – відомий телеведучий і пародист Максим Галкін.

Володимир Соловйов, апелюючи до росіян, заявив, що ті не повинні мовчки спостерігати за тим, як повернулася Пугачова, люди повинні вимагати від співачки, щоб та пояснила все як є, щоб внесла лад у головах росіян і відповіла за свою поведінку та за сказану її чоловіком.

Примадонна не стала мовчати і відреагувала на сказане Соловйовим, хоч і дуже галантно, написавши на своїй сторінці в Instagram, що їй шкода Володимира.                                            

"Шкода Володю. Так і лопнути можна від злості та хамства", — лаконічно написала Пугачова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Володимир Зеленський присоромив Європу – чи наважиться ЄС на посилення обмежень щодо росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини