Головна Новини Зірки шоу бізнес Співачка Христина Соловій може заробляти у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Христина Соловій може заробляти у Росії

Популярна співачка може отримувати прибутки в РФ

9 березня 2024, 21:59
Поділіться публікацією:

Співачка Христина Соловій може мати заробітки в Росії. Раніше Соловій звинуватила українських артистів, які до повномасштабного вторгнення РФ використовували російську мову, в тому, що у них "кров на руках".

Співачка Христина Соловій може заробляти у Росії

Соловій дала скандальне інтерв'ю Єфросиніній. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють українські Telegram-канали, пісні Соловій доступні на російських музичних сервісах, які виплачують артистам винагороду за кожне прослуховування. Зокрема, пісні співачки доступні на "Яндекс Музиці" та "VK Музиці".

Повідомляється, що на "Яндекс Музиці" треки заливають або самі артисти, або їхні компанії-лейбли. У залежності від того, хто розміщує музику, тому й надходять доходи від монетизації.

При цьому відзначається, що достеменно невідомо, чи отримувала Христина Соловій доходи від прослуховування її треків у Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський не підтримав ініціативу президента Туреччини Реджепа Ердогана щодо участі представників Росії у мирному саміті. За словами українського президента, представники РФ можуть бути запрошені на саміт миру лише після того, як цивілізовані країни розроблять план закінчення війни в Україні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний навряд чи буде на своєму місці, обіймаючи посаду посла України у Великобританії, вважає політолог Андрій Городницький. "Я не пригадую відомого дипломата Залужного. Відомого воєначальника і генерала – так, а посла — ні. Нівеляція дипломатичного корпусу продовжується. І це у жодному разі не образа Валерія Залужного", — наголосив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини