Головна Новини Зірки шоу бізнес Стали відомі гонорари українських артистів на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі гонорари українських артистів на Новий рік

За 45-хвилинну програму MONATIK поставив гонорар 35 тисяч доларів

23 грудня 2021, 19:10
Поділіться публікацією:

Перед новорічними святами вітчизняний шоубізнес починає оживати та виходити із застійної ситуації, яка була пов’язана з пандемією. Українці хочуть бачити виступи митців. Російським виконавцям заборонили гастролі, так само непросто організувати виступи закордонних зірок. Тому така ситуація на користь українських виконавців, які одразу підняли гонорари  на свої концерти  на Новий рік. Про це інформує "Страна", яка повідомляє  про те, якими будуть  розцінки  зірок за виступ в передсвяткові дні.

 Стали відомі гонорари українських артистів на Новий рік

Світлана Лобода (фото з відкритих джерел)

 Як зазначає власник  івент-агенства, зараз  клієнти хочуть побачити на власних корпоративах  нових  учасників різних талант-шоу.  Хвиля популярності зараз у Wellboy, який вже збільшив власний гонорар до 10 тисяч доларів за виступ.

Так  Антон Вельбой, учасник 10 сезону шоу "Х-фактор" через якийсь час після  фіналу проєкту організував власну активну співпрацю з продюсером Юрієм Бардашем. Тепер  пісні "Гуси" і "Вишні" максимально розкручені і звучать повсюди.

Важливо, що за 45-хвилинну програму MONATIK поставив гонорар 35 тисяч доларів. Так само оцінює свою творчість на замовлення  Макс Барських. Ще один український виконавець Іван Дорн оцінив свою новорічну концертну програму в 30 тисяч зелених.

 Вже  відомі нашим співвітчизникам артисти, як Вєрка Сердючка, MARUV, Оля Полякова і Тіна Кароль встановили таксу за новорічний концерт у 25 тисяч доларів. За 20 тисяч зелених вам співатимуть та бажатимуть щасливого нового року Надя Дорофеєєва, "Бумбокс" і гурт Потапа MOZGI.

Інший творчий гурт The Hardkiss оцінює зараз свій виступ  в 15 тисяч доларів, "ВВ" коштуватиме фанатам 12 тисяч зелених. Onuka, Джамала, "Без обмежень" і KAZKA так само виступлять на вашому новорічному святі за 10 тисяч доларів.

За оприлюдненою інформацією російських менеджерів, які організовують виступи зірок,  новорічний концерт Світлани Лободи може коштувати небідним замовникам рекордні  300 тисяч зелених. Інша відома українська виконавиця Ані Лорак оприлюднила менший гонорар — від 100 тисяч зелених.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що оприлюднено список найбільш високооплачуваних голлівудських акторів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини