Головна Новини Зірки шоу бізнес Стали відомі імена перших фіналістів конкурсу Євробачення-2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі імена перших фіналістів конкурсу Євробачення-2021

У фіналі "Євробачення" виступить 26 учасників

19 травня 2021, 01:15
Поділіться публікацією:

У Роттердамі завершився перший півфінал конкурсу "Євробачення-2 021". З 16 учасників, які представили свої країни на сцені Ahoy Arena, у фінал пройшли 10. Так, в гранд-фіналі музичної першості, який відбудеться 22 травня, візьмуть участь представники наступних країн: Литва, Росія, Швеція, Кіпр, Норвегія, Бельгія, Ізраїль, Азербайджан, Україна і Мальта.

Стали відомі імена перших фіналістів конкурсу Євробачення-2021

Євробачення-2021 (фото з відкритих джерел)

У фіналі "Євробачення" візьмуть участь 26 учасників. За 10 з півфіналів і представники "великої п'ятірки" — Великої Британії, Німеччини, Італії, Іспанії та Франції, а також країни, що приймає в цьому році конкурс — Нідерланди.

Як повідомляли раніше коронавірусна пандемія перекреслила безліч планів у більшості любителів бувати на концертах улюблених виконавців або музичних фестивалях. Ймовірно, саме тому з таким нетерпінням більшість європейців (і не тільки) чекають головну пісенну подію весни-2021 — чергове "Євробачення". Як повідомляє "24 канал", за виступом учасників першого півфіналу конкурсу бажаючі зможуть поспостерігати вже у вівторок, 18 травня.

Грандіозне шоу, яке обіцяють організатори, цього року готують Нідерланди. Учасники з 39 країн розташувалися в Роттердамі і протягом декількох останніх тижнів відчайдушно готуються до основного виступу, щоб сподобатися навіть самому примхливому глядачеві. Відзначимо, що це музична подія ювілейне — виконавці вийдуть на сцену "Євробачення" вже в 65 раз. В Україні транслювати грандіозні концерти, як і раніше, будуть два телеканали — "UA: Перший" та "СТБ". Початок шоу заплановано на 22:00 за київським часом. Півфінали відбудуться 18 і 20 травня, а фінал, коли буде оголошено наступний переможець "Євробачення", пройде вже в цю суботу, 22 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини