Головна Новини Зірки шоу бізнес Стало відомо, де і коли проведуть "Євробачення-2022"
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де і коли проведуть "Євробачення-2022"

За можливість провести "Євробачення" в 2022 році змагалися відразу кілька італійських міст

9 жовтня 2021, 05:51
Поділіться публікацією:

Як з'ясувалося, 66-й пісенний конкурс "Євробачення" в 2022 році пройде в Турині. Про це повідомили на сайті конкурсу. Цього року 66-й міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2022" проведуть в Італії завдяки перемозі рок-групи Måneskin.

Стало відомо, де і коли проведуть "Євробачення-2022"

Євробачення (фото з відкритих джерел)


За можливість провести "Євробачення" в 2022 році змагалися відразу кілька італійських міст (зокрема, Мілан, Болонья, Пезаро, Ріміні і інші). Зрештою, перемігши 16 конкурентів, право на проведення конкурсу отримав Турин. Захід відбудеться на арені PalaOlimpico.

"Як ми побачили під час зимових Олімпійських ігор 2006 року, PalaOlimpico перевершує всі вимоги, необхідні для проведення глобального заходу такого масштабу, і ми були дуже вражені ентузіазмом і відданістю міста Турин", — сказав супервайзер.


Нагадаємо, "Євробачення" залишається одним з головних культурно-масових подій цього травня. Українці разом з іншими пильно стежили за тим, що відбувається на сцені в Нідерландах. "Коментарі" пропонують короткий екскурс в історію України на "Євробаченні". Вітчизняні виконавці захищають честь країни на музичних підмостках, починаючи з 2003 року. За цей час ми лише двічі відмовилися від участі в конкурсі — в 2015 і 2019 роках — з різних причин (але незмінно пов'язаним з РФ — ред.), Але ще жодного разу не "пролетіли" повз фінал. Перемога була здобута українцями двічі, як і друге місце. Евровіденская "бронза" Україна дісталася лише одного разу.


Відомий своїм потужним голосом Олександр Пономарьов був першопрохідцем від України на "Євробаченні". Незважаючи на "пробний" приїзд, виконавець зміг відразу ж прорватися до фіналу конкурсу. Однак перша десятка місць, на жаль, йому не підкорилася. З композицією "Hasta la vista" і вельми екстравагантним номером Пономарьов дістався до 14 місця.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини