Головна Новини Зірки шоу бізнес Стало відомо, хто ініціював атаку на "голу вечірку" в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто ініціював атаку на "голу вечірку" в Москві

Російським представникам шоу-бізнесу довелося вибачатись за "голу вечірку"

28 грудня 2023, 23:40 comments4447
Поділіться публікацією:

За цькуванням російських поп-зірок, які брали участь у московській "голій вечірці" тревел-блогерки Насті Івлєєвої, стоять люди з Кремля. Про це з посиланням на власні джерела в російському уряді, Державній думі та адміністрації президента РФ повідомило видання The Moscow Times, передає портал "Коментарі".

Стало відомо, хто ініціював атаку на "голу вечірку" в Москві

"Голу вечірку" у Москві організувала блогерка Івлєєва. Фото з відкритих джерел

За інформацією видання, переслідування представників російського шоу-бізнесу за участь у "голій вечірці" Івлєєвої розпочалося за командою з адміністрації президента Володимира Путіна. Видання відзначає, що ініціювали гоніння поп-зірок російські силовики.

The Moscow Times з посиланням на власні джерела пише, що Кремлі вважають вигідним запропонувати росіянам спрямувати накопичений у суспільстві негатив на світських персонажів".

Як зазначив співрозмовник видання, переслідування учасників "голої вечірки" дозволило перемкнути увагу росіян та відволікти їхній гнів від російської влади, спрямувавши його на "зажерливих зірок".

The Moscow Times відзначає, що відповідну інформацію виданню підтвердило одразу три джерела — чинний співробітник уряду Росії, людина, наближена до Кремля, та джерело в керівництві Держдуми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці Росії закрили нічний клуб Mutabor, де проходила "гола вечірка" за участю відомих представників російського шоу-бізнесу, яку організувала тревел-блогерка Настя Івлєєва. Клуб опечатали співробітники Росспоживнагляду та правоохоронних органів після того, як там проходила "гола вечірка", де, зокрема, були співак Філіп Кіркоров та телеведуча Ксенія Собчак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини