Головна Новини Зірки шоу бізнес Стало відомо, як виглядає вілла Лободи в Гореничах
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як виглядає вілла Лободи в Гореничах

Основний особняк розділений на два крила

13 травня 2021, 01:37 comments1109
Поділіться публікацією:








Поп-артистка Світлана Лобода часто проводить свій час на своїй віллі в селі Гореничі за 30 кілометрів від Києва. Як повідомляє "Країна", спочатку артистка орендувала цей особняк, а потім викупила.

Стало відомо, як виглядає вілла Лободи в Гореничах

Світлана Лобода (фото з відкритих джерел)

Дизайн будинку виконаний в італійському стилі, але не всі бажаючі можуть насолодитися гарною архітектурою будинку. Вілла захована від сторонніх очей високою огорожею. Вулиці селища загороджені шлагбаумами — проїхати можуть тільки власники або запрошені гості.

Основний особняк розділений на два крила. На задньому дворі є сад, фонтан, альтанка для відпочинку і басейн. Будинок 430 квадратних метрів і 14 соток землі оформлені на маму Лободи Наталію Василівну. Чотири роки тому угода була оформлена як подарунок.

Сьогодні, на сайтах з продажу нерухомості є оголошення, де землю і будинки подібного метражу продають за 10-12 мільйонів гривень. У цьому особняку кілька років тому російські журналісти знімали передачу про Лободу.  Співачка розповідала про своє життя і демонструвала кімнати.

Як повідомляли раніше артистка не перестає приємно дивувати своїх фанатів. На своїй сторінці в соціальних мережах вона регулярно викладає свіжі фотографії, на яких позує в неймовірних і ефектних нарядах. Цього разу теж не став винятком: Світлана опублікувала знімок, на якому продемонструвала свій новий імідж.

На фото співачка позує в гольфі молочного кольору, доповнивши образ масивним поясом. Наряд вийшов досить сміливим, але водночас дуже ніжним. Як вважаєте? Шанувальники моментально відреагували на новий імідж свого кумира. У коментарях вони написали безліч компліментів, ось кілька з них.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини