Головна Новини Зірки шоу бізнес "Страшні речі": колишня співачка з України розповіла про своє здоров'я (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Страшні речі": колишня співачка з України розповіла про своє здоров'я (ФОТО)

Сєдокова занила після розлучення

20 вересня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Анна Сєдокова, яка родом з Києва, але вибрала жити в Росії після початку війни, поділилася в соцмережах своїми переживаннями через напад алергії. За її словами, захворювання загострилося на тлі стресу, викликаного розлученням з латвійським баскетболістом Янісом Тіммою, з яким вона була разом із 2019 року.

"Страшні речі": колишня співачка з України розповіла про своє здоров'я (ФОТО)

Анна Сєдокова (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці Сєдокова показала, як її шкіра виглядає після нападу, і зазначила, що вже тривалий час страждає на алергічні реакції.

"Я пообіцяла собі берегти себе і уникати стресу, тому що моє тіло одразу реагує на нервові ситуації. Починається набряк Квінке та інші неприємні симптоми. Але не можна передбачити майбутнє. Вчора я пережила сильний стрес, і сьогодні повернулася кропив'янка. Я постараюся це подолати. Обіцяю", — написала вона.

 "Я в цьому житті дала собі обіцянку берегти себе і намагатися уникати конфліктів і будь-яких нервових потрясінь. Тому що моє тіло миттєво реагує на будь-яку нервову ситуацію. Починається набряк Квінке і далі страшні речі. Але, на жаль, ми не можемо знати наше майбутнє. Учора я пережила колосальний стрес. І ось сьогодні — привіт, кропив'янка. З поверненням. Я спробую перемогти тебе. Обіцяю", — розповіла зрадниця.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка злягла перед тим концертом.  Російська співачка Любов Успенська, відома своєю підтримкою повномасштабного вторгнення РФ в Україну, повідомила про своє погане самопочуття, але, незважаючи на це, вирішила не скасовувати свій виступ. На своїй сторінці в соцмережах Успенська розповіла, що стилісти збирали її на концерт прямо в ліжку, поки вона намагалася оговтатися від головного болю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини