Тому Крузу заборонили посміхатися

Том Круз з того типу акторів, які самостійно виконують смертельно небезпечні трюки

На зйомках картини "Місії: нездійсненна" акторові заборонили посміхатися під час виконання трюків. За словами адміністраторів картини, "він дуже щасливий, щоб виглядати переляканим"

Том Круз давно самостійно виконує каскадерські трюки, прописані за його ролі. Як розповів актор в інтерв'ю журналістам, йому доводилося навіть ламати кістки, але і це не стало перешкодою. Том Круз зізнався шанувальникам, що йому подобається прилив адреналіну, який супроводжує каскадерську роботу.

За словами актора, він постійно вчиться і тренується, щоб розібратися у всіх каскадерського ремесла. Крузу довелося просидіти на висоті 300 метрів, при цьому знімальна група постійно нагадувала, щоб він зберігав перелякане вираз обличчя і не посміхався.

"Під час зйомок мені кілька разів говорили перестати посміхатися", - сказав актор.

Нагадаємо, з тало відомо про смерть американського актора Джозефа Сіраво, який отримав популярність завдяки ролі Джонні Сопрано в культовій кримінальному серіалі "Клан Сопрано". Його життя забрала онкологічне захворювання у віці 64 років. Джозеф Сіраво дебютував на великому екрані в кримінальній драмі 1993 року "Шлях Карліто". Там він працював на одному знімальному майданчику з Аль Пачіно і Шоном Пенном. Актор також був учасником постановок на Бродвеї. Перш за все актор відомий широкій аудиторії, як виконавець ролі Джонні Сопрано, батька головного героя Тоні в серіалі "Клан Сопрано".

Як повідомляли раніше н едавно в Лос-Анджелесі був заарештований відомий актор Зак Ейвері у справі про шахрайство в розмірі понад 690 мільйонів доларів. Інсайдери повідомляють, що знаменитість організував "схему Понці" (інвестиційна афера, яка приносить дохід більш раннім інвесторам за рахунок грошей, узятих у більш пізніх інвесторів).