Головна Новини Зірки скандал Голлівудському актору світить до 20 років в'язниці: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудському актору світить до 20 років в'язниці: що сталося

Американського актора Зака Ейвері звинуватили у фінансовому шахрайстві й тепер йому загрожує до 20 років в'язниці

8 квітня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

34-річного голлівудського актора Зака Ейвері звинувачують у фінансових махінаціях. Повідомляється, що чоловік обманював і "затягував" людей в фінансову піраміду.

Голлівудському актору світить до 20 років в'язниці: що сталося

Зак Ейвері (фото з відкритих джерел)

Нещодавно в Лос-Анджелесі був заарештований відомий актор Зак Ейвері у справі про шахрайство в розмірі понад 690 мільйонів доларів. Інсайдери повідомляють, що знаменитість організував "схему Понці" (інвестиційна афера, яка приносить дохід більш раннім інвесторам за рахунок грошей, узятих у більш пізніх інвесторів, — прим. авт.).

Згідно з даними ФБР, зірка Голлівуду говорив інвесторам про те, що у нього успішна кінопрокатна компанія 1inMM Capital LLC, яка співпрацює з такими популярними сервісами як Netflix і HBO. Вкладники "велися" на підроблені контракти й успішність фірми, тому вкладали гроші в його бізнес. Потім ці гроші актор відразу ж віддавав іншим людям, яких обдурив за цією ж схемою раніше.

Частину отриманих коштів Зак Ейвері витрачав на себе, недавно він придбав шикарні апартаменти, хоча вже вони виставлені на продаж за 6,5 млн доларів.

Голлівудський актор був заарештований, але суддя погодилася відпустити його під заставу в мільйон доларів. Суд у його справі відбудеться в наступному місяці.

До слова, Зака Ейвері можна побачити в таких фільмах, як "Розлом часу" і "Хребет диявола".

Нагадаємо, що кар'єра 34-річного голлівудського актора Армі Хаммера опинилася під загрозою через секс-скандали, в які він був втягнутий на початку 2021 року. Нещодавно він втратив роль в трилері "Шпигун на мільярд доларів".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий виконавець Тіма Білоруських зізнався в зберіганні та вживанні наркотиків: який термін загрожує артисту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини