Головна Новини Зірки шоу бізнес ТОП-10 найбільш високооплачуваних актрис 2023 року: хто заробляє десятки мільйонів
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-10 найбільш високооплачуваних актрис 2023 року: хто заробляє десятки мільйонів

Журнал Forbes представив свій рейтинг найоплачуваніших акторок 2023 року

16 жовтня 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Аналітики журналу Forbes представили список найбільш високооплачуваних кінозірок жіночої статі у 2023 році. Якщо підсумувати всі гонорари, які заробили зіркові актриси за 2023 рік, вийде чимала сума.

ТОП-10 найбільш високооплачуваних актрис 2023 року: хто заробляє десятки мільйонів

Сандра Буллок. Фото: із відкритих джерел

Отже, за версією журналу Forbes на 10-му місці за рівнем заробітку виявилася Дженніфер Лоуренс, яка знялася у багатьох кінокартинах у 2023 році. Але найвідомішим фільмом виявився кіношедевр "Голодні ігри". Нинішнього року завдяки кінотворчості дівчина заробила 28 млн доларів.

На 9-ій позиції за рівнем заробітку – Джулія Робертс, яка всім запам'яталася за роль у кінокартині "Красуня". Вона заробила з 2023 майже 30 млн доларів.

На 8-й позиції опинилася Галь Гадот, яка завдяки своїй зовнішності, що запам'ятовується, заробила тільки за 2023 рік більше, ніж 31,5 млн доларів.

На 7-му місці в рейтингу опинилася Анджеліна Джолі. Незважаючи на те, що кіноакторка останнім часом рідко знімається в кіно, вона за 2023 рік заробила 35,5 млн доларів.

На 6-му місці в рейтингу Різ Візерспун, яку за очі називають найбагатшою жінкою у світі кіно. Вона збільшила свій статок у 2023 році на 36 млн доларів.

На 5-ій позиції розмістилася Кемерон Діаз. Незважаючи на те, що акторка офіційно оголосила про завершення своєї кінокар'єри. Багато режисерів не проти запросити Кемерон Діаз сняться у фільмі. Саме тому Кемерон Діаз заробила 42 млн доларів цього року.

На 4-му місці за рівнем заробітків у кіноіндустрії — Софія Вергара. Основний дохід їй принесла роль у серіалі "Американська сімейка". За 2023 рік зірка стала багатшою на 43 млн доларів.

І ТОП-трійку найоплачуваніших акторок у 2023 році відкриває Марго Роббі, яку, звичайно ж, знають за роллю у фільмі "Барбі". За деякими джерелами її доходи у 2023 році перевищили 50 млн. доларів.

На почесному другому місці розмістилася Скарлетт Йоханссон, яка знаходиться на вершині своєї слави, маючи неймовірну популярність. Вона заробила 56 млн. доларів.

Ну, і очолює рейтинг журналу Forbes неповторна Сандра Буллок. Вона за нинішній рік заробила 70 млн. доларів. Незважаючи на величезну популярність, в особистому житті Сандри не все так райдужно. Цього року вона втратила кохану людину. Який пішов із життя, не зумівши подолати хворобу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – шосте "Кіноколо" визначило перші та найкращі українські фільми 2023 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини