Головна Новини Зірки шоу бізнес Тренер Теммі Хемброу в непомітному купальнику вразила своїх шанувальників
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренер Теммі Хемброу в непомітному купальнику вразила своїх шанувальників

Дівчина не тільки сама займається спортом, пропагує здоровий спосіб життя, а й надихає інших почати працювати над своєю фігурою

9 червня 2021, 02:33 comments1237
Поділіться публікацією:

27-річна австралійська фітнес-модель Теммі Хемброу активно займається своєю сторінкою в соціальній мережі Інстаграм, де за нею стежать понад 12 мільйонів підписників.

Тренер Теммі Хемброу в непомітному купальнику вразила своїх шанувальників

Теммі Хемброу (фото з відкритих джерел)

Річ у тому, що дівчина не тільки сама займається спортом, пропагує здоровий спосіб життя, а й надихає інших почати працювати над своєю фігурою і самопочуттям. До того ж красуня регулярно ділиться з фоловерами кадрами зі свого звичайного життя. А спекотна пора року змушує її частіше з'являтися саме в бікіні. Це підтверджують і свіжі знімки Теммі, на яких вона позує без макіяжу, зачіски та в ледь помітному купальнику тілесного кольору. Нічого зайвого, справжня красуня.

Тренер Теммі Хемброу в непомітному купальнику вразила своїх шанувальників  - фото 2


Як повідомляли раніше кожна дівчина мріє зустріти гідного чоловіка, з яким можна побудувати міцну сім'ю. Але не всім представницям прекрасної статі вдається зробити це легко і швидко. Психологи виділили кілька причин, через які у дівчини може не складатися особисте життя. Так, у деяких дівчат бувають занадто високі вимоги і запити до партнера, що стає однією з причин невдачі в любові. Зрозуміло, що поруч з собою хочеться бачити ідеального чоловіка, але таких не буває. Потрібно бути трохи більше поблажливою до потенційних залицяльників.

Тренер Теммі Хемброу в непомітному купальнику вразила своїх шанувальників  - фото 3


У кожного з нас в голові є певна модель сім'ї, яку ми вважаємо ідеальною. Нерідкі випадки, коли жінкам не щастить у коханні тому, що вони самі виросли в сім'ї, де не було батька або був, але поводився неналежним чином. Ми часто переймаємо і копіюємо відносини наших батьків. Читайте більше в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини