Головна Новини Зірки шоу бізнес Тур-менеджер Rolling Stones загинув в могилі, яку рив для своєї собаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Тур-менеджер Rolling Stones загинув в могилі, яку рив для своєї собаки

Журналістам про смерть Брідгена повідомила його дружина Джулія

12 вересня 2021, 22:49
Поділіться публікацією:

Тур-менеджер легендарної британської рок-групи The Rolling Stones і американського співака Боба Ділана Мік Брідген загинув, копаючи могилу для своєї собаки. Про це пише видання TMZ.

Тур-менеджер Rolling Stones загинув в могилі, яку рив для своєї собаки

Мік Брідген - фото з відкритих джерел

Журналістам про смерть Брідгена повідомила його дружина Джулія. За словами жінки, Мік копав могилу для їх собаки Тревіса, що вмирав, в своєму маєтку в Санта-Роза (штат Каліфорнія). Несподівано земля накрила 73-річного Брідгена, який знаходився в ямі. Свідком події став сусід. Він викликав швидку допомогу, але було вже пізно. Брігден помер миттєво. 14-річного Тревіса приспали через два дні після смерті Міка.

Нагадаємо, всесвітньо відома музична група The Rolling Stones заявила, що готова подати позов проти президента США Дональда Трампа за порушення ліцензійного права в своїй передвиборчій кампанії, де він використовував без дозволу хіт "You Can not Always Get What You Want". Про це передає видання Deadline, посилаючись на заяву рок-колективу. Відзначається, що попередньо лідер групи Мік Джаггер через свого продюсера звернувся до американського лідера з вимогою не використовувати пісні групи, не отримавши відповідного дозволу. "Оскільки неодноразові звернення до Дональду Трампу ні до чого не привели, The Rolling Stones вдається до подальших заходів з метою заборонити йому використовувати пісні групи в будь-яких подальших політичних заходах", — зазначено в повідомленні.

При цьому компанія, яка випускає платівки The Rolling Stones, заявила, що даний вчинок Трампа є прямим порушенням ліцензійного права. "Якщо Дональд Трамп не зважатиме на ексклюзивний характер угоди і продовжить використовувати пісні Rolling Stones, то його чекає судовий позов у справі про порушення заборони і використання музики без відповідної ліцензії", — підкреслюється в заяві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини