Головна Новини Зірки шоу бізнес «У цьому році у тебе з'явився конкурент»: Оксана Марченко зворушливо привітала сина з Днем народження
commentss НОВИНИ Всі новини

«У цьому році у тебе з'явився конкурент»: Оксана Марченко зворушливо привітала сина з Днем народження

27-го серпня синові телеведучої Оксани Марченко Богдану виповнилось 24

27 серпня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Телеведуча, дружина лідера "ОПЗЖ" Віктора Медведчука Оксана Марченко зворушливо привітала свого сина Богдана з Днем народження, визнавши, що була далеко не найкращою матір'ю, але любить сина більше за всіх на світі. Як передає видання "Коментарі", про це Оксана Марченко написала на своїй сторінці в Facebook.

«У цьому році у тебе з'явився конкурент»: Оксана Марченко зворушливо привітала сина з Днем народження

Оксана Марченко з сином Богданом Фото: фейсбук Оксани Марченко

27 серпня синові Оксани Марченко Богдану виповнилось 24 роки. Телеведуча вирішила не приховувати свої почуття і переживання, описавши свої емоції у себе на сторінці.

Марченко подякувала сину за те, що саме він стимулював її досягати нових висот у кар'єрі, домагатися нових успіхів і перемог в житті. Оксана Марченко зазначила, що саме після народження дитини вона стала сильною і впевненою в собі.

Телеведуча попросила прощення у сина за те, що в складні для нього моменти життя їй не завжди вдавалося бути поруч і підтримати його, тому вважає себе не найкращою мамою в світі, але любить сина більше за всіх на світі. Оксана Марченко назвала сина справжнім чоловіком, який тепер опинився перед новим етапом в житті — добитися нових успіхів і стати людиною з великої літери.

«У цьому році у тебе з'явився конкурент»: Оксана Марченко зворушливо привітала сина з Днем народження - фото 2

За словами Оксани Марченко, вона завжди буде рада дзвінку сина і прийде першої на допомогу. В кінці свого поста телеведуча зазначила, що в цьому році у сина з'явився справжній конкурент і тепер вона не знає, до кого відчуває великі почуття. Говорячи про конкурента Марченко мала на увазі онука Віктора, якого теж дуже сильно любить.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Оксана Марченко випустила фінальну серію "Паломницы" і оголосила про новий сезон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини